![]() |
Re: Femeile la volan
.....cine spune k femeile sunt bune la volan minte....unele femei sunt bune la volan...si e la fel de gresit sa spui k barbatii sunt buni la volan ....sunt unii barbati buni la volan ;) asta e concluzia mea dupa ceva vreme ......bun la volan= conducatori in trafic care se descurca nu inkurk o intersectie intreaga si nu umbla noaptea cu farurile stinse etc. ....k sa nu existe discutii :twisted:
|
azi am stat d vorba cu un taximetrist...unul mai rasarit...si el mi-a zis urmatorul:femeile ,care conduc sunt d 2 feluri!anume:aia kre nu se simte stapina p masina,si stai in intersectie dupa ea,si imbatrinesti,si aialalta kre se simte f stapina p masina,si are un tupeu in ea d te doare capu'....:???:
io stateam in liniste,si ma gindeam,oare chiar asa o fi??? :D :D :D |
....neah ;)....
|
Femeile la volan sunt de 2 feluri :
Unele care nu stiu sa conduca si altele care nu recunosc ! :evil: :evil: :evil: (mai sunt si exceptii :D :D ) |
jura`te fiule k asa e ....s`ar putea sa ai surprize cate femei stiu sa conduca si mai bine k barbatii
|
Am zis ca mai sunt si exceptii ,mamico :D :D :D hahahaha !
|
Mai sunt si d-alea incapatzanate, care se cred cele mai tari shoferitze, si cand colo te apuca groaza cand te urci cu ele in masina.
Am incercat sa-i explic sa nu mai faca depasiri atat de aproape de cel de langa, sa franeze mai din timp la trecre si cand e vreunul in fata ei, sa dea a doua inainte de curba si sa nu mai bage intr-a doua si sa stea cu piciorul pe ambreiaj pana iese din curba, sa nu mai stea la semafor cu piciorul pe ambreiaj, dar daca ii spun toate astea se supara si face crize, ca sa nu-i mai zic ca stie ea mai bine :lol: Ma astept in orice clipa sa vina fara botul masinii plangand... :lol: |
...daca conduce d o vreme buna,si nu a venit ink acasa fara botu masinii dc te agiti?bucura-te k se descurca!am prieten kre are 3 masini,si tre sa faca p soferul toata ziua cu nevasta si cu cei 2 copii,k ea nu e in stare sa incerce sa ieie permisul...pune-te in situatia asta!
p d alta parte TOTI avem obiceiuri proaste la volan!si sunt convinsa k nici tie nu iti place cind femeia comenteaza,desi sunt convinsa k nu ii convine 100% stilul tau d a conduce ;) |
Da frate, dar eu am 5 ani in fatza ei la condus, adica fata are permis de un an si se crede The Queen of the road.
Ii place sa mearga mai tare (in jur de 170-180 km/h, cat trage masina), ca a vazut ca eu pot merge constant la 200-220 (cu masina mea), si gata se crede cea mai tare. Nu zic ca asta nu inseamna inconstientza, dar nu stiu catzi din noi fac depasiri la 180 km la ora la o palma de oglinda celui din dreapta (si n-o face expre ci involuntar), iar daca vine altul din spate nu apreciaza distantza fatza de cel din dreapta ei si se baga in fatza lui la ras ca sa treaca celalalt... puii mei, sunt chestii pe care mi-e imposibil sa le gresesc. |
...mda,klar k e in faza aia cind doar crede k e stapina p masina,dar degeaba faci u spume la gura,pana ce ea singura nu se arde,degeaba ii zici...si asta am vrut sa subliniez...k si tu numai din greselile tale ai invatat,si eu,si asa mai departe...stiu dupa mine,k parca innebunesc cind incepe si al meu sa ma bata la cap cu prostiile lui :evil:
|
....asa cum si tu ai invatat sa faci "prostii" la volan asa invata si ea ...si trixi are dreptate nu poti sa o obligi sa conduca k tine si tre sa invete din greselile ei...cel mai bun sfat care mi la dat barbatimiu de knd conduc a fost "casca bine ochii la drum" si crede`ma a fost cel mai valabil si nici nu m`a stresat si am apreciat knd mi`a zis pe un alt ton ,nu asa k al tau de superoritate ,k ar fi mai bine sa fac asa dar nu mi`a batutu cu piciorul in prag
|
Si am permis de 3 ani si sunt stapana pe mine nu ma pierd din orice , dar mai sunt zile cand sunt neatenta mi-e gandul la fat-frumos iar at cat pe ce sa s intample ceva rau.Faceti un sondaj cate femei au accident pe zi si cati barbati au accident pe zi?Nu va mai luati de noi!!!!!!:d
|
Sa-ti lasi femeia sa invetze din greseli ????? hmmmm , daca se infige intr-un pom la 200 km/h din ce draq de gresala mai poate invatza ,asta in cazu in care mai taraieste ! daca nu e stapana pe masina si ii place viteza ori ii pui limitator ori nu o mai lasi sa conduca decat cu tine in dreapta !
|
....crede`ma dak tu ii spui nu mai merge asa tare k asa zik eu si k stiu mai bine k tine....s`ar putea sa zbori la prima curba ....fetele stiu mai bine.....si tu de unde sti asa de bine la 18 ani draga ?
|
De unde stiu ??? pai tocamai am explicat mai sus ca o dobitoaca a intrat intr-un tovaras cu 220 km/h si avea permisul numai de 3 luni si la omorat si pe barbasu` care nu ia dat 20 de pumni in cap cand a vazut ca dobitoaca calca pedala la blana ! deci de unde ziceam ca stiu ??? o sa pun si niste poze cu passatu care e facut pachet ! pai tre` sa fi inconstient sa calci o masina la blana daca nu ai experientza ! si ca sa te lamuresc sa nu-mi pui intrebari de genu "ai cumva permis ca sa stii cum e ?"sau chestii de astea , te anuntz ca am de aproape 8 luni !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning