![]() |
interbare
Luca - imi place ca iei initiativa da trebuia sa sterg posturile ca am interzis cearta pe acest topic. |
Michael, i-am lasat eu, si acum ii iei tu? :lol:
Luca - Noi te asteptam cu bratele deschise si cu bata dupa colt :), sper sa nu te apuce din nou postatul ca mai am si alte treburi pe cap decat stersul aici. |
sper sa fie ultimul post al meu in clubul vostru ! bafta si numai bine !!! Luca - Eu nu sper, sper sa fie ultimul post legat de cearta pe acest topic, in rest putem vorbi de curse si ce vrei altceva toata ziua. |
Quote:
Quote:
|
Ce e aici ma? Va place sa va certati? Nu poate omu' sa stea linistit ca trebuie sa stea dupa voi.
Vlad asa e el face glume mai tot timpu' problema este ca unii se prind mai greu, si de aici a inceput totul. Acum voi sterge si vom vorbi mai tarziu, daca nu va convine ceva. Razvan avem de discutat. Si cu Vlad si Costyn. Vorbim pe messenger. |
Deci intalnirea a fost super , la fel si membrii ....
M-a amuzat putin ca m-ati alergat de la locul intalnirii pana la club , ca era sa va pierd in trafic :D tutusi eu eram cu dacia.... :lol: Io nu stiu ce probleme are netu meu acum , dar nu imi merge messengerul .... tre sa-mi schimb providerul .... nici aseara nu am putut intra deloc. Bafta ! |
Quote:
Sugestie de recrutare: puneti biletele sau fluturase cu clubul in geamurile masinilor noi sau tunate...o practica care am vazut-o si pe la altii... :wink: Cine stie, poate merge... |
Sorry Costyn data viitoare te lasam pe tine in fata. :lol:
Bogdan ne-am gandit si noi sa facem asa ceva, vedem noi ce facem, mersi de sfat. |
Am incercat azi sa recrutez un golf 3 modificat k lumea! Sta la 3 min de mine! Mi se pare ca are B 32 RUN la numar! L-am intrebat daca vrea sa intre la noi si a zis ca s-a lasat de chestii de genu asta. :(
|
Cred si eu, cu atatea scandaluri, nu-i mai tb nimanui...eu cel putin m-am saturat complet de toate chestiile astea cu \"eu sunt intr-un club, tu esti in celalalt, hai sa ne barfim reciproc, sa ne intzepam si poate chiar sa facem putin scandal\"...
|
PS: Luca, am glumit mai... :lol: Sa nu faceti asa ceva, ca ar sugera disperare... :wink:
|
Quote:
Bogdane, nu suntem atat de disperati sa facem ce-ai zis tu. :lol: Noi o luam incetul cu incetul. Stii cum se spune, incet dar sigur. :) |
Parerea mea ca toata problema asta a cam inceput de cand cu problemele NSL & LG vs. MR, sa speram ca o sa reajunga cum era inainte!!!
|
Aceste probleme existau mai demult, sub forma unui \"foc mocnit\", care intre timp a devenit un adevarat incendiu...
VLD, aceasta atitudine exista pt ca suntem romani...si in plus de asta, chestia asta cu cluburile a trecut de la o treaba destul de serioasa la o comedie cu iz de tragedie...acum, fiecarui pusti cordit cu un singur fir in barba, care s-a uitat prea mult la Furios si Iute, i se scoala(scuzati limbajul) sa-si traga club, cu Felie de la scara 3 si cu Grasu' de la etajul 5, amandoi la fel de \"cunoscatori\" ca si initiatorul...este normal (la noi) sa apara reticente de genul:\"Ia uite ba, si voi va trageti club sa va aflati in treaba, cine r***t sunteti voi?\"...si uneori, reticentele sunt indreptatite... Parerea mea am mai spus-o undeva(si a deranjat): un singur club national legal constituit, cu filiale in toata tara...ATAT...si pana la urma, cred ca la asta se va ajunge, prin asociere sau prin alte metode...este singura solutie, pe care o vad eu, pt a calma spiritele si pt a estompa instinctul de bisericute... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning