![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Sandu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
nimik...Testing :D
|
ca tot se cheama "proiecte noi si inovatii" o sa va zic si eu ce vreau sa ii fac masinii mele(imediat ce o sa o am)...vreau sa ii pun un motor electric...sa mearga 100% pe curent.....(k imi place mult sa conduc si nu am bani de benzina:D )ce ziceti....imi da careva ceva idei???....dar va rog fara descurajari!!!!!!!!!!:!: :!: :!:
|
SI ma rog cum ai vrea sa te incurajam la asa chestie, care va costa mai mult decat benzina aia toata ?
|
Quote:
|
da maaaah......pai las k o sa mai vb......cine stie...POATEk intr-o zi o sa te fac la liniutze......(ideile deja le am.....mai am nevoie de un cotetz de masina...ceva motoare...generatoare si un sac de bani....le amestec bine bine de tot si....voila...:)) masina tramvai)
|
hai facem o afacre...soundidentity....u imi dai toate cablurile pe care mi le trebuie si te las sa ma faci la liniutze...:D :D :D ce zici:?: batem palma:?:
|
Quote:
|
da bine.....poate k ar costa mai mult decat benzina......dar o data ce as face-o nu as mai avea treaba cu benzina pt muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult timp....nu?????ce zic si eu.....nu as mai avea deloc treaba cu benzina....:)
|
deja am inceput sa ma documentez despre preturi si alea alea.:shock: ..am gasit deja o firma si probabil k voi da comanda pt un motor.....destul de mare:twisted: ...si de asemenea pt generator.....
p.s. ma rog sa faca reduceri pt studenti...:D :D :D :D |
Quote:
|
haideti sa reinventam roata si sa o denumim innovatie , ca o facem mai patatoasa nu e mare lucru doar 10 % tre sa schimbam in el !
|
Ceea ce as vrea eu sa fac e o inovatie....nu reinventez automobilul....daka nu stiai multi constructori de renume produc masini HIBRID....intr-un final o sa se ajunga unde bat eu.....si alea vor fi mult superioare "afumatoarelor" din ziua de azi!!! Am sau nu dreptate?????
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning