![]() |
Re: Machete in lucru - FED express
Quote:
partea buna e ca ma apuc de parbriz la porc ca am aranjat cu scula de taiere:cool: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Am vopsit narile si blocurile optice in negru.Am eliminat arcurile de pe fata, si astfel e "pe burta" la maxim. Deci, Matza NR.1 cu "Hella Smoked":mrgreen: |
Ar merge niste jante mai mari si cauciucuri cu balonul mic.
PS: pe viitor ai grija la lumina ca sa iasa ok pozele. |
+1 la tot ce a zis Radu!
Poze cu ce ai mai facut la proiectele vechi?? |
Da, cu jantele categoric! sa gasesc doar...
Poze la resul am uitat sa va zic.Pun vineri sau sambata.Vreau sa va tin in suspans. Si apropo de poze, sunt facute in graba, eu nu fac pozele de obicei pe birou.Tocmai ce terminasem de montat pe sub macheta si am tras-o in chip repede.:wink: |
5 Attachment(s)
Am pus niste roti la 645ci si mai am cate umpic de lucrat la el.O parere la jante sa vad ce ziceti si voi.Mie personal imi plac.La final vor fi vopsite sa nu se vada negrul de pe capace.Am taiat si din arcurile suspensiei de pe fata, iar pe spate are arcuri mai scurte.Cu cele originale era cam inaltata.
|
Ma bucur ca ai sters praful aici..
Arata bine Bmw-ul asta cu jantele noi si vad ca ai adus ceva schimbari si la caroserie |
8 Attachment(s)
Quote:
Ieri am primit niste jante custom pentru 6'ar. Singura problema este ca nu prea stiu cum sa fac cu adaptarea.Dupa cum vedeti am nevoie de o idee cu sa fac adaptarea.M-am gandit sa pilesc capatul axului si sa largesc cu un burghiu gaura de la janta ca sa le aduc la dimensiunea potrivita.Mentionez ca rotile vor fi fixe. astept ceva propuneri/sugestii. |
Taie suportul de la jantele vechi si lipestel de astea noi, sa fie mobile.Sa ai mare grija sa fie centrate bine,altfel se invart hotic.Bafta!
|
4 Attachment(s)
Quote:
am mers pe ideea mea, iar dupa 2 ore de pilit si de "burghezit", un acumulator de dremel descarcat am ajuns la rezultatul din poze... maine daca mai lucrez o ora, o roata e gata.am incercat cu tot cu cauciuc si se pare ca va trebui sa pun si suspensia pe fata pentru a nu atinge roata de aripa.oricum o sa fie un milimetru, un milimetru jumate intre cauciuc si aripa deoarece folosesc arcurile modificate. am facut cateva poze. |
1. Rotile tot nu se invart (si sincer nu-mi trece nimic prin minte ca sa rezolvi "problema" decat ce ti-am mai spus, sa elimini complet sistemul Welly si sa renunti la directie in felul asta).
2. Taie din butucul rotii de pe acum, ai mai putin de lucru la pilit. |
1 Attachment(s)
ar fi o optiune...
1 - tai axul welly... tamburusul pe care intra initial roata 2 - dai o gaura prin bratul de prindere (vezi rosu) 3 - prinzi roata de brat cu un surub potrivit, (vezi galben) - care sa se opreasca inainte de gaura verticala (cea pt directie) |
Quote:
acum, rotile sunt fixe, sa mai elimin si directia deja ar fi un tribut cam mare pentru look.:d da, o sa mai tai din butuc, mai ales la urmatoarele 3.Nu am taiat de la inceput sa vad umpic cu dimensiunile si restul sa nu o stric pe prima:lol: de aceea merg incet incet... Quote:
Multumesc baieti pentru sfaturi.Azi continua treaba:yes::rockon: |
1 Attachment(s)
Botul de la 850 va deveni negru...Narile si grilele intra la vopsit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:45. |
- Copyright 2026 4Tuning