![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Inainte era cam "ciudatica" bara fata dar acum arata de miloane nu mai zic de restul masinii.
|
foarte frumoasa masina.btw..mie chiar imi plac cele 4 proiectoare:D da bine,parerea mea:twisted::twisted:
|
Quote:
asa o sa fie mereu , pupicuristi si bagatori pe seama altuia. |
A tratat.o foarte bine doctorul mihai pe cea mica!!
A iesit frumos. Hai sa o vedem finalizata. |
Pragurile au sosit,dupa ce vor fi modificate voi pune pozele..CURAND ..:D
|
Suna bine...hai matheo cu pozele. Ai terminat cu portbagaju de finisat ? O vopsesti sau...?
|
1 Attachment(s)
Am fost la "doctor" cu ea..si concluzie:
trebuiesc scurtate cu 2,5 cm sa fie la nivel cu bara fata:) @Alex30..o sa mai dureze ..dar am votat...Vopsea:) |
Quote:
|
@dog99....nu se potriveste cu stilul clean :)...ar fi mers mai jos..dar drumurile lasa de dorit:sad:..as fi putut sa le fac mai joase de cand le-am dus la Mihai Ghetto.
Mai trebuie sa si merg cu ea:) |
Nu-i ca si cum masina lui e foarte inalta.:D
Oricum dog, stiu ca si tu esti obsedat sa stea masina pe burta, si felul in care arata masina ta e exemplul perfect. :) Eu nu va inteleg cum puteti sa circulati cu garda la sol cum aveti voi 2. |
Dovada e ca circulam :)))))))...si sunt masinile intregi nenea:)))))))
|
Quote:
Quote:
|
Finute rau pragurile, chiar imi plac. E bine ca ai votat pentru vopsea dar ramai la aceeasi culoare sau ceva surprize ? :-). Mama ce low e :oops:
|
Daca pune prelungiri nu se incadreaza la "clean", oricum eu unul nu suport prelungirile!!! Mai ales la Logan, am impresia ca nu-i de-acolo, nu stiu de ce :???: Ar merge scurtate pragurile (cum a zis si el), ca masina oricum e joasa rau si la gropi sa nu rupi bara pe fata si/sau pragu... totusi, e masina de zi cu zi, si pe "minunatele" drumuri ale patriei e cam nasol. Mai ales iarna :lol:
|
@Alex30..culoarea probabil va fi un derivat din albastru :)
@B-99-SAA..iarna..ma fac stock :D Pragurile nu raman asa...se modifica :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning