![]() |
Re: Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
hahah ce scandal la radio/tv cu bacu` , s-a spus ca .... au fost chiar si elevi care nu stiau sa scrie :)) la bac, si ca ieri seara se vindeau subiectele ... in victoriei =)) jur , acum , mint aia, mint si eu , in fine , d *** ... ca n`or sa faca decat sa mareasca "securitatea" la anu :) si deci am pus-o ..
|
dap...
am vazut si eu la tv... ar fi fain sa se mai dea odata la romana scris:):):):) |
probabil ca la anu vine si duba de interventie in clasa ... la noi au pus in fiecare clasa cate un reprezentant de la prefectura:evil: :evil: :evil:
|
Quote:
in fine ... subiectele au fost refacute de *** ... asta e ... sa speram ca ne da macar un punct amarat pe balivernare :) la I pct 7 ce plm trebuia sa scriem ca habar n-am avut :) |
care era intrebarea 7?
ca io nu mai am subiectu...ca mi l'o cerut o tanti supraveghetoare...:):):)HOTZII:):):) |
Quote:
|
ma...nu prea ma...
au fost destul de OK tipii...dar totusi nimeni nu s-a riscat sa puna cartea pe banca, sau ceva de genu`. un schimb de idei...pareri...consultare discreta...s-a facut |
moromete e bine ...
doar ca si el e un intelectual ratat .. dar e bine ... si una de la mine din cls care se stia cu romana l-o caracterizat pe ion eu am preferat stefan gheorghidiu din ultima nopte .... si in rest am facut tot ... sper sa nu ma depuncteze prea mult si sa iau o nota buna :D |
Quote:
|
bai eu am facut ION 3 pagini dar am bagat multa vrajeala despre opera, despre subiectul operei si oleak ion si celelalte personaje :S sper sa fie bun
bafta in continuare |
ma...io n'am dat nici un plic.
astia au strans banii de protocol pe ascuns...sa nu aflu` eu...ca vai...ca io am bacu rezolvat...si chestii din astea eu n-am dat nimic, nici pe altii n-am vazut dand la inceputu` examenului. p.s: eu numa de ion am amintit in caracterizare... da am amintit de metodele de caracterizare, conflicte in opera, incipit, final... un 20 puncte sper sa dea pt ca am intre 2-4pag si ceva maruntzis pe acolo... |
Quote:
acuma o ajuns is vara-mea si ii tare happy ca o zis ca o stiut :) acuma imi bag si eu nasul prin el sa vad daca scoteam un 5 =)) |
in principiu nu a fost greu.
faza e ca subiectul a fost conceput aiurea... adica...tipu` intelectualului...am facut doar la morometii... dar era mentionat acolo 'opera apartinand oricarui autor canonic(M. Preda, L. Rebreanu, si naiba mai stie cine era)' si pac...ce stii mai bine...ion...caracterizarea lu` ion...ca aia am facut'o zi si noapte... |
eu m-am uitat o data peste toata proza azi dimineatza ..
asa fugitiv ... si bine ca am mai retzinut cate ceva ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning