![]() |
Re: Tulcea
cordoba 1,4 16v 101 cai:D.....da ...merge;) sper sa mai fie masina mea in toate mintile peste un an..... oferta mea de "acceptat provocari" se limiteaza si in functie de starea in care se gaseste masina....acum e pe taxi si se plimba cam 200 - 250 de km pe zi:(
|
este chiar audi s4 ala , nu kit de s4...am vazut cum i-a dat praf unui 530XD .... la semafor la flori la diana....
|
in orash mai e un golf gti si mai e si subaru impreza sti unu albastru da nu l`am mai vazut
|
oare w12 touareg ce spune? :P face cam ce vrea el cand vine ...
|
cmz tulcea.....cand mai puneti si voi poze sau filmari cu curse din oras sau afara lui ???
|
LA MULTI ANI tulcenilor...bun venit in UE ... pe unde ati petrecut ce ati facut etc etc?
|
respect tulcea-europa !!! cmz tulcea nou pe aci cf baietii ???
|
gata mah ovidiu teai inregistrat c zici iti place pe acia ???
|
da mah ai avut o idee buna sa ma inreg, e belea nam c zice !!!
|
Quote:
|
aaa m-am incurcat eu in scheme inseamna=))) oricum fuge ... dar oare 650-ul cum fuge :)
|
back din vacantza :) asta e primu post pe anu asta :) LA MULTI ANI TULCEAA !!! am fost plecat la munte
|
Fuge da am inteles ca nu e a lu` Mihai ,cica e a lu` unu de la Buc
|
touareg w12 in romania daca sunt vreo 2-3 ca cica s`au facut doar cateva sute in toata lumea
|
un touareg w12 am vazut eu la bac la galati,a faqt un demaraj de ma lasat prost prea tare era masina aia !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning