![]() |
Re: E 30
nu stiu, poate renunta Mos craciun la Super-Chargerul de pe sania sa, si face 'pe dracu`n 4 ' sa vobreasca cu piticii ,ajutoarele sale , sa-i construiasca si o instalatie cu un gaz ... :) :)
dar cum poate unii stiu, Mosu` nu exista asa ca ...raman doar sperante si vise scrise pe o scrisoare catre 'barba-lunga' :) ala imbracat in rosu care aduce caduri la copiii cuminti |
Quote:
|
alex-rahova poti sa postezi tot ce vrei tu cu masina orice....iar despre cadouri prefer sa ma abtin din 2 motive: 1 nu vreau sa creda lumea ca aberez,bat campii,vreau sa ma laud sau alte chesti & 2 totul depinde de cum va iesi masina din service daca vor sta tablele aiurea pe ea probabil ii voi da foc in service cu patronul de acolo in ea si ma apuc de crosetat ,imi iau un logan nou in garantie si gata am terminat cu banii aruncati aiurea oarecum cu nervii si stresul pt un fier...
|
daca aveam toti banii gramada odata poate imi luam si alta masina oricum foarte putine sanse daca se merita asta nu stiu eu zic ca da aici nu e vb de gust pasiune si bla bla....ci doar despre ce vrei de la o masina mie imi place doar ca fuge si la vreo 10.oooE oare ce masina imi luam care sa fuga sa se invarta sa stea pe loc sa faca circ?
|
1 Attachment(s)
................
|
1 Attachment(s)
maroo..ai fost cumva in primavara park la baietzii aia de la autovit cu ursu" din poza??? ti-au pus un woofer,statzie, senzori de parcare etc,nu-mi amintesc exact tot :) aaa..si ursu' avea GAZ pe el :D
|
da frate numai ca ala era ursu de tavaleala ;)
|
La Multi Ani!!!
salutari!!! ce mai face "masina blestemata" ? |
hahaaa noroc M S K -ule si la multi ani ;) masina este bine astazi sau maine cica o baga la vopsit si dupa aia sa monteze pe ea ce mai trebuie... in rest o sa o tin :)
|
ce mai face URSU'? asteptam ceva poze cand e gata
|
heheheeee miercuri iau si io masina de la service ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
mda nu sincer momentan nu ma pot pronunta dar pare promitator sunt destul de bine dotati baietii......
|
Sper sa iti iasa si mai misto decat inainte..tre astept la start..;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning