![]() |
Re: E30 - 1989 Alpine Weiß II
nu bagi si tu 2 3 poze de la sedinta foto cu tipa aia ? :))))))... sa ne clatim si noi ochii putzin :) ..
|
doar in privat e mai speciala :P sedinta aceea foto
|
superb ursu :rolleyes2
|
mersi mult e putin cam departe de superb :d dar este stock in regula aproape
|
am inceput sa ma obisnuiesc sa ma opreasca toate filtrele ;)) nu ma asteptam sa fie asa de treaba unii din ei
|
ai dat si de politisti de treaba? .... io am noroc numai de jigodii ...
|
dap am dat :P si de din astia mai de treaba , ma intreaba de masina :P de fotografie ;)) una alta
|
Probabil ca te-au oprit din cauza sunetului produs de toba:)...ai trecut pe stefan cel mare , zoana lizeanu, eram la trecerea de pietoni si nu stiam ce se auzea..si cand ma uit... o masinuta alba:D la naiba! mai este una alba exact ca a ta ..a unui mos cu numere de germania,numere vechi, impecabila,pe dorobanti, spala nenea ala la ea in fiecare duminica dar nu o misca de loc..sau asa pare. "succesuri! "
|
dap pe la obor m au oprit p mine ;)) dupa sau inainte numai tin minte :)) ca eram cam obosit
|
Da ce toba ai domnu ? :?::lol:
|
ceva finala borla :P asa am luat o nu se aude extraordinar de tare
|
nu se aude asa tare dar te scoate in evidenta::lol:...are un sunet ok:D.
|
Si eu am ceva toba sport.. da nu se prea aude ca suna ventilatoru mai tare ca ii pus pe direct.. zici ca ii patrol ursu meu :))
|
eu trezesc jumate de cartier cand plec dimineata la munca,in jur de 5,ca am probleme cu relantiul si tre sa o tin putin turata pana se incalzeste putin....deja ma oprit un mos si mi-a zis daca pot sa fac mai putin zgomot ca ii trezesc baba:)
bafta cu masinuta,e superba!!! |
imi arati si mie sedinta aia foto mai speciala?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning