![]() |
Re: Tico - B 44 ZXN
vesti bune... s-a rupt o planetara :))
|
1 Attachment(s)
Dar măcar ai un manga pixel car! :)
Enjoy! |
Quote:
|
masina este iarasi pe sosea :)
schimbat capete de planetara stanga dreapa , placute frana fata , rulmenti pe spate :) |
N-ai mai dat si tu un telefon.... :rolleyes2 Nici la PM n-ai raspuns. :oops:
|
Quote:
sunt cam suparat ca nu imi merge player-ul :)) ... deci caut HU de vanzare (astept oferte pe PM) ma intereseaza sa fie cat mai ieftin si sa fie cu 2 seturi de rca-uri (pt 4 boxe). momentan nu am bani de unul nou asa ca ma gandesc si la varianta cu sh :) ... sau inchiriat pe o luna :)) ... :D |
am rezolvat treaba cu muzica :) (a fost curatat player-ul si asezate niste piese la locul lor pe acolo si acum merge perfect :X )
acum bubuie "linistita" masina :) momentan totul e ok ... sambata o spal si poate fac niste poze :D |
E forta boss! :D Ai cu ce sa facem poze?? Ca de spalat vii la mine si facem interior-exterior :lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
dupa aproape un an cu masina si cateva mii de km nu pot spune decat ca sunt foarte multumit de masina mea :twisted:
urmeaza asigurare noua si cam atat momentan :( nu prea sunt bani de modificari noi :( pana alta o noua plafoniera (cu multumiri pt alex :D ) |
Daca stai cu lumina aprinsa prea mult te bronzezi:lol:
|
6 Attachment(s)
poze noi cu masina. fara schimbari la exterior.
am schimbat curelele de la ac si alternator (cam 30lei amandoua). erau foarte uzate :-o (cred ca erau cele originale :)) ). culmea e ca nu scartaiau mereu, doar atunci cand era motorul foarte cald sau cand se udau dar nici atunci mereu. pozele :D : |
Masina arata extrordinar de bine.
Nu inteleg de ce la tine se murdaresc jantele. La mine de ex. nu se pune praf din ala negru pe janta. Eu cred ca este de la placute. |
Acel praf negru este de la uzura placutelor de frana:)...Arata destul de bine la exterior:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning