![]() |
Re: Provocari
acum insa e mult prea tarziu :)) a fost fain mai ales ca a venit dupa meciuri un amic din strainatate johnny....baietii il strigau walker iar eu il alintam parfumatul:P
|
dar ce sa intamplat cu forumul acesta de provocari .. nimeni nu mai posteaza pe el ... ??
|
nope, ca sunt toti plecati la curse...au mai ramas acasa doar cei care n-au curaj sau n-au cu ce....
|
:)
nu se face si una in cta ? poate..poate...:roll: |
O sa se faca stai linistit doar ca merge greu cu aprobarile si nu suntmulti care stau sa se chinuie sa alrge ca sa faca o cursa. Nu vreau sa creez cearta dar intreb doar cluburile din Constanta de ce nu fac curse ca inafara de X-team nu cred ca anul asta a mai facut altul ceva. S-au ma insel??? Poate imi zice si mie cineva...
|
Ce treaba ai tu cu ce fac ceilalti din celelalte cluburi? Eu zic fiecare sa isi vada de particica lui si totul este ok.
|
Ery daca ai citit bine am zis ca nu vreau sa creez cearta ci doar intreb pentru ca toti critica dar nimeni nu face (ma refer la cei care nu sunt in cluburi) sa sti ca am amici in toate cluburile si nu am de ce sa creez discutii repet DOAR AM INTREBAT
|
Numai exista provocari ?,v-ati dus toti la hibernare?
|
Quote:
Sau vrei sa faci vreo provocare ? |
cu ce cu "BICLA"?
UFFFFFFFFF ce rau am fost |
uffff pacat ca am masina, auuu cred ca te doare ct77pia am dreptate cumva??:))
|
ce masina?
ce motor? :) |
1.4 SuperNova :D
|
ok! :)
perfect stock? sau ai modificat ceva la ea? sincer dak se poate :> |
am modificat, in special pe exterior, vreau ca pana la sf anului sa o termin:D