![]() |
Re: Porsche 924
Bafta la restaurare.Nu e nici usor nici ieftin dar merita.
|
Ciudat,..cel putin ciudat....oare asa trebuia sa iasa..??? nu cred..in fine...cine zicea ceva de faruri escamotabile..?? a avut poate..da acum nu mai are sigur..astea s de alfa..?? sau de ce s ..? farurile..?/ s a vrut ceva probabil..da a iesit ce se vede..in fine e super K maisnutza..da mai mult de 8 nu i pot da..am vazut si un film cu ea pe forum..super filmu...dar..pare cam ...dusa..in fine...poate e de 9..in nici un caz ade 10 :) se poate si mai mult...sa l platesti pe unu sa ti spuna ca ala e Porsche nu..?? n o mai recunoaste nici neamtu care a facut o :))) felicitari ...I love Porsche :)(:
|
...cineva spunea...ai barba..sigur i ti trebuie si pieptane...deci..vinde l daca nu l poti intretine...dar nu l chinui.... :)
|
ma,pacat der masina,ce sa zic? e o porcarie ce ati facut cu ea,cu toate ca sint sigur ca s-a muncit mult la ea. o abordare gresita,asta e sigur. nu prea mai seamana a porsche....HOTWHEELS,poate?
|
:) intradevar..acum tre sa munceasca cineva sa i redea infatisarea de Porsche....:) ..da nu cred ca se vrea sa se stie ce masina e...nu..?? e...ce vrea fiecare sa vada..fie Porsche..fie Ferrari..sau poate Dacie... :))
|
pacat ca nu prea stie lumea sa se comporte cu aceste minunatii....
mai e un porsche (924 cred) in Cluj,pe care l-au mazilit:i-au rotunjit botul,vor sa-i puna faruri de peugeot 407 sau 607....latit un kilometru pe spate.....ma rog. pacat si de ala. is curios cand o sa iasa pe strada.....da poate nu va iesi,ca nu stiu cine ii da omologare pe toate alea. |
.pacat am auzit si eu de uni de au pus motoare diesel pe ea ca consuma mult:) asta e eu merg pe ideea.... keep it simple and original..
|
Quote:
|
daca nu ma inshel porschele asta l-am mai vazut undeva ........ are kam putzin cai pt el dar oricum e mijto ......zii sa il poarte sanatos
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sqz de off-topic.... asta era pe strada unde ma cazez eu in fiecare an in constanta.... langa delfinariu ... e chiar fain porsche-ul asta... astea sunt poze din 2005, dar am impresia ca anul trecut mai era inca unul asemanator, alb ... sanatate ;)
|
hmm..asta rosu din CT..daca nu ma insel...sa ma corecteze cineva daca gresesc..da nu cred ca gresesc..e 944 ..mai mult k sigur..dupa aripile spate si in fata se observa ca s umflate..tare...sau cel putin e luat chitul de 944..siigur..ca al meu e 924 si nu are aripile bombate..si mai stiu 924..asta i sigur 944....in fine...poate gresesc..da nu cred..oricum arata..binisor... :)
|
Quote:
|
dap, in constanta.,,,,eram la mare in vacantza ;)
|
De ce ai stricat farurile ? Ca si cum ai pune la un lamborghini usi normale :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning