![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
Quote:
Si nici nu merge sa le spui ca 'asa ai luat masina'...astia nu stau la discutii esti la mana lor, din pacate! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
L.E. Băieţi, ce poate să-mi facă. Am ITP valabil, am verificare... am totul. Ce poate să îmi facă acum: amendă, suspendare de talon, ceva? |
Eu zic sa incerci ca nu pierzi nimic, din cate stiu eu daca e ceva ce nu le convine te dau afara imediat si nu comenteaza si nu pierzi decat drumul si timpul pana acolo ca nu platesti nimic...in caz contrar te alegi cu ce ai vrut!:-) Eu zic ca se merita un drum pierdut, tu nu?!
|
Quote:
|
Exact! Nu platest nimic si merita sa incerci, zic eu!
|
Omule nu-ti da amenda! In cel mai rau caz ai cheltuit benzina pana acolo, si nu iti da omologarea. Ori e de bine, dai banu si pleci cu omologare, ori sunt ei bulangii si te trimit acasa fara costuri suplimentare. Asteptam verdictul :D
|
Deci, şi veşti bune şi veşti proaste:
Vestea proastă e că m-am întors nerezolvat :( Vestea bună este că nu din pricina capotei :D ci din cea a jantelor, chifteaua mă-sii, că sunt pe 13 şi "nu am voie" dacă nu am hârtie de la Daewoo. Shit! Diseară montez tradiţionalele jante de tablă şi refac iar o programare... pentru mâine. Taxele sunt aşa: omologare culoare (roşu+negru) şi taxa de talon :| |
ROBERT: poti sa pui pe masina si un cerc negru pe usa, daca am chef sa ma duc sa imi trec pe talon, negru cu visiniu imi trec. daca el se ducea cu, capota visinie si plafon negru ii trecea in talon...replici gratuite.. nu trebui sa te duci la rar cu toata masina aproape neagra ca sa iti treaca..poti sa te duci si 5% cu ea, ei iti vor spune doar ca nu are rost, dar nu este problema lor iti omologheaza oricum..crede-ma sunt afirmati adevarate, am destule cunostite in domeniile astea ca sa stiu ce spun.
exemplu tavisor, si-a trecut in talon si negru pe langa culoarea originala a masini pentru niste decaluri sau ce avea el, dar nu depaseau alea de 30%, deci va rog inainte sa comentati, uitati-va si in jur nu la povesti de adormit copii!! on. axxo, bafta, acum trebui sa mearga:twisted: |
Off topic!
Dute tu la R.A.R cu o bara neagra, 5% culoare diferita, sa vedem ce zic aia de acolo daca iti omologheaza, esti plin de cunostinte...am observat:lol::rolleyes2 Vinilurile sau decalurile sunt alta mancare de pesti, intra in alta categorie doar stii asta nu?!...;) On topic! Imi pare rau ca s-a intamplat asa, sa speram ca nu mai intampinii si alte probleme, astia sunt nesimtiti rau de tot se leaga de orice! PS: Vezi ca se pot lua si de folii ca nu le ai omologate chiar si de xenon...se leaga de ORICE!;) |
Baieti, nu va mai contraziceti pe ceva ce momentan nu are sens, in orice caz... tot stam la mana astora de la RAR, fie ca vrem sau nu. Al naiba, "inginerul" ala s-a tot belit la a mea masina... si nu stia de ce sa se lege. S-a uitat pe carte, s-a uitat la masina... si, sa-l ia naiba (ca sa nu zic altfel), i s-a aprins becul, i-au sarit jantele in ochii si mi-a zis ca... normal, nu-s "bune"... Ma mir totusi cum de nu s-a legat de capota... (era deschisa si poate n-a observat, ceea ce e grav) :D
Quote:
PS. Am foliile omologate. |
imi pare rau pentru cele intamplate..astia ar trebuii impuscati X_X
|
Quote:
Dar asa e ti-am mai spus cauta absolut orice motiv sa te dea afara parca ai avea datorii la ei!:rolleyes2 |
Quote:
Apropo si eu sunt de acord cu Robert...ce sa mai umbli la omologat/identificat sau cum ii zice. Mergi asa si daca e ceva, o scoti pe loc :) Asta daca nu zice nimic de bb-look :rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning