![]() |
Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare
Quote:
ps : NU am evolva geez....evolva sux |
gata cu off-topicu .... laudati-ne conexiunea noastra si a voastra la "despre 4tuning" sau la "tot ceea ce nu poate fi incadrat"
|
filmul o fost super ! m-as mai duce o data sa il mai vad :D super masinile si ... fata :D
|
1 Attachment(s)
the girl :)
|
Aiurea film....
Nu se compara cu primele parti,mai ales cu prima. Fara Paul Walker n-are farmec... :rolleyes2 |
Quote:
|
sa speram k nu se va termina aici seria FnF
|
In sfarsit l-am vazut si eu.Ce mi-a placut? Coloana sonora,tipele, masinile,povestea filmului. Ce nu mi-a placut: nu am vazut o scena mai de dragoste intre el si ea. Ar fi fost tare k se potrivesc.
|
Quote:
prima parte...a fost primul film si de obicei prima parte este cea mai tare... eu zic ca are cateva scene la care s-au muncit foarte mult...nu ca in partea 2 in care 80% era calculator... |
tot sunt de parearea ca a 2-a parte chiar a fost cea mai jalnica.. Insa si partea a treia nu e prea cine stie ce :) l-au pus pe ala, actorul principal sa semene cu actorul principal din prima si a doua parte, de parca publicul nu-shi da seama ca sunt diferiti.. :) macar pe cateva secunde a aparut diesel.
|
e super naspa filmul.parca fara Vin Diesel sau Paul Walker nu are farmec! pacat de masinile alea! intr-adevar masinile sunt foarte faine dar restul filmului...... Au pus mare accent pe story decat pe actiune! PACAT. raman la parerea ca tot 2f2f e cel mai belea! astept urmatorul film
si un mare plus pe accidente! sunt realistice! cel mai belea mi s-a parut accidentul cu 350z apropo imi poate spune cineva cum se numeste mel aia latino din masina lui vin diesel?daca o aveti o vreau si yo |
Quote:
:)))))))) asa e... |
Am si eu o rugaminte, cine imi poate da un link sau chiar wallpaperu in sine cu mazda rx-7 portocalie din the fast and the furious tokyo drift la o rezolutie de 1024x768 minim
Multumesc Anticipat |
ba mie mi-a placut cel mai mult partea a 3 a din toate seriile... Are scenariu bun, coloana sonora sa nu mai zic, si actorii la fel de tari!!! Dupa parera mea, merita 10+!!!! :D
Quote:
|
marfa filmu .. l-am vazut si eu azi .... si finalu` e beton :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning