![]() |
Re: E30 - URSUL!!!
Cand te intorci in Grecia? Vezi ca vine primavara, ursul necesita suspensie :lol:
|
inca nu stiu cand ma intorc pentru ca e situatia cam dificila acolo,ati vazut si la tv,dar cum ajung direct in ea intru. ;)
|
Ce parere aveti despre ASTA...ma bate gandu sa imi iau pana plec si as vrea sa stiu daca este un raport bun calitate/pret?
|
Quote:
|
Quote:
|
asa ziceam si eu ca nu se merita 40/40 fiindca sunt sigur ca si la 60/60 o sa mai ramana putin ridicata dar oricum se va cunoaste diferenta.
|
Nu au 60/60....si eu am cerut expres asa dar nu fac decat 60/40:D....daca vrei sa vezi cum sta te uiti la ursul meu si vezi cum arata cu 60/40...
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...a/page-17.html
De aici gasesti pe urmatoarele pagini mai multe poze cu ursu' si iti poti da seama cat este de lasat cu aceasta suspensie |
gata am gasit...arata ok...mersi mult!
|
ca sa mai readuc la viata topicul vreau sa va zic ca din pacate eu am ramas in romania,nu am mai plecat in Grecia la urs.........dar pe 19 August imi aduce cineva ursul in Romania!!!!!!!!!
P.S. La sfarsitul lui iunie masina a trecut ITP-ul(in GR. ) fara nici o problema si fara sa se dea spaga!! |
E de laudat pentru varsta masinii. :)
|
da asa este si in plus de asta masina chiar e ok dpdv mecanic....ma mir ca nu s-au luat de stopuri dar sunt vopsite cu spray special si nu afecteaza cu nimic luminozitatea becurilor....iar la caroserie sta ok avand in vedere cei 27 de ani pe care ii are,vopseaua fiind cea originala.
|
Deci o sa-l vedem cu numere de RO?:lol:
|
inca nu stiu...o perioada o sa merg cu numerele de Gr si apoi vad ce fac.....banuiesc ca inmatricularea in Ro m-ar costa f mult avand in vedere vechimea masinii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
- Copyright 2026 4Tuning