![]() |
Re: E46 - Stanced
praguriile nu dau bine deloc:|
si eventual ar fi ok o toba subtila dar sa se vada... parerea mea bafta |
eu chiar sunt foarte multumit de praguri cum arata, oricum daca ma deranjeaza ceva la aspect mai incolo, modific :D
acuma fiecare are parerea lui :) si cu tobe mie numi place :)) glumesc, e data jos sa pot lucra la bara spate |
Pragurile astea impreuna cu toata masina cu aceste praguri arata asa :
"Care este de un comic excesiv prin aspectul caricatural, neobișnuit de caraghios; ridicol, burlesc; bizar. ◊ Categorie, ipostază estetică reflectând realitatea în forme fantastice, bizare, disproporționate, caricaturale" Praguri mai urate nu puteai pune :rolleyes2 spre deosebire de astea, masina arata superb cu pragurile STOCK |
deci io am lucrat mult la pragurile astea, tu miai dat de miai jiulit :))
eu probabil vad masina cu bara spate facuta, cu buza pe fata, probabil nu au nici o legatura acum cu masina dar dupa ce le voi finisa la vopsitor si le voi mai turna odata, o sa fie altceva, pentru mine e importanta linia de sub masina sa fie continua si pt asta am nevoie sa cobor un pic bara spate si o idee fata :) |
CLAR!!
Nu se imbina bine deloc pragurile. Nu pastreaza linia. Trb altfel lucrate daca era . Cum gusturile nu se discuta...a alegerea ta. Eu mi am spus parerea. Numai bine. |
Quote:
Sa speram ca o sa arate...mai bine deocamdata:rolleyes2 Spor la modificat!:-) |
Man, daca tu esti impacat cum arata nu pot decat sa ma bucur pt tine! Pt asta te felicit, insa cu ce vroiam sa vad nu m-ai castigat! :lol:
Dar mai e timp... |
2 Attachment(s)
Mai frumoasa e cu pragurile stock sincer.Ar iesi ceva frumos sa pui pe ea pachet M sau de CSL.Un model, chit ca cel din poza e facelift.
|
2 Attachment(s)
parerea mea e ca dau bine pragurile..dar ce stiu eu? n-am numa cateva premii la activ :lol: asteptati sa fie gata tot proiectu..apoi va apucati de comentat aiurea..stock is for ()s ;)am atasat ceva poze cu sursa d inspiratie..banuiesc
|
:)) cam modest, dar adevarat ce spui
sunt hamann-uri gtr, am luat linii importante de la ele, probabil forma din mijloc nu se vede din cauza negrului, dar 'eu am muncit mult sa fac partea aia' :)) asta e, multi din care comenteaza nu au citit tot topicul, nu dau nume :P, oricum nu sunteti la subect, daca erati atenti, ati fi inteles ca e in shantier masina :P nu da la linii pentru ca inca nu am facut bara spate si buza suplimentara pe fata, dar nu m-am obosit sa comentez zilele astea ca nu are rost si nu va speriati, pe fata nu cobor mai mult, schimb doar liniile, un pic mai accentuate ca si pragurile :) o seara minunata sa aveti ! |
apropo, in poza a doua nu-s hamann-uri bogdan :)
|
nu-s..dar nu am gasit sa fie cu negru pe mijloc altceva:P
|
sa dau si eu cu bata-n balta....nu mergea mai bine ca la partea din spate a preagului sa fie mai drept, in loc sa continue linia aripii spate. pe fata asa vine, aproape drept, dar pe spate e mai retras fata de roata, urmarind aripa.
oricum cand vei face prelungirea si la bara spate va avea continuitate ca nivel. bafta |
bafta cu masina. sunt nerabdator sa vad cum integrezi pragurile ... adik sa faci bara spate si buza suplimentara pe fata. oricum, gusturile nu se discuta.
@bogdan - lauda de sine, nu miroase a bine. |
Quote:
dar toate pe rand, ca nici vremea nu tine cu noi (drept ii ca pana acum o fost vreme buna thank god) si nici Boc :)) Eu ma mir ca mai am rabdare dar is convins ca la final imi va placea ce am lucrat. va doresc un 1 decembrie frumos :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning