![]() |
Re: Ce urasti cel mai mult?
Tiganii, manelistii si manelele, cocalarii, politicienii, gaborii, mincinosii, hotii, zdrentele profitoare si ca sa fie lista completa, URASC RETARDATII...care se cred inteligenti. "Aha aha aha BUNA GLUMA ASTA, DOMNULE TIGAN! AHA AHA AHA AHA"
|
Pe colega mea de banca, crizata si nebuna, Oana!
|
am uitat sa mai adaug, ca desi eu sint pe jumatate ungur, URASC UNGURII. si asta am scris-o cu litera mare s-o vada toata lumea.
|
fetele care isi dau cu fond de ten.. in asa hal.. in cat cred ca e stratul 2-3 mm:no:
|
Fetele care poarta decolteu mare si se cred ca au tatele mari dar ele au doar 2 bube pe acolo:cry:...M-ai urasc minciuna....A da....Si pe toti oameni care se cred cineva dar ei nici nustiu cum ii cheama:))...Bafta!
|
eu le urasc p-alea de vin cu dita' decolteu' , pantaloni mulati ,eventual de latex , si dupa se uita urat la tine daca te holbezi :))
|
Quote:
astea sunt alea de se imbraca dupa cum zice vb aia: "in ciuda p... " |
de ce le urasti alexandru asa rau? ar trebui sa le iubesti in fiecare seara:lol:
urasc gropile....cel mai mult pe lumea asta eu asta urasc. cu toate celelalte ma pot impaca. |
ce urăsc cel mai mult? greu de spus.. manelele, țiganii, muzica romānească popcorn ..adică INNA,Alexandra Stan,Anya și toate astea
|
Urasca Vagabontismul.
|
Quote:
|
Pe Ponta si Antonescu.
|
Quote: