![]() |
Re: Nubira II
3 Attachment(s)
si un mic VT:twisted:...multumiri baietilor dupa acest forum...
|
Ar fii super sa devina real tuning....
De ce nu venisi la meet azi? |
o sa devina...dar cu timpul...sa termin si eu cu examenele, ceva restante:cry:, licenta...alte prioritati deocamdata...
cu meet-ul...cam greu pt mine, caci eu in ficare weekend plec la tara, iara daca raman in oras,raman tot pt probleme...asta e...altadata |
7 Attachment(s)
ceva curatenie mai detaliata la interior...fiecare plasticel in parte curatat...si mai presus gurile de ventilatie care erau destul de imbacsite...
si un mic upgrade la ceas...8) |
sa inteleg ca inca nu ai terminat curatenia de primavara :lol: trebuia sa schimbi si ledu ala de la ceas...era interesant ca parca ai schimbat prin bord leduri bafta :D
|
Cat consuma in oras?
|
Cat are consumul in oras?
|
Quote:
eu ti-am zis la mine,consum meu, o medie....dar depinde.... Numai bine! |
Schimbi pe la 3200? Numai atunci iti poate lua 11 litri in oras o berlina. Eu cu Wagonul aveam 10,5-10,8% si avea 1300kg. La Evanda mers normal, motor de 2000 cu 1430kg am un consum de 12,5-12,8 cu turatii la 2500. Incearca sa scapi cat mai repede de treapta 1 si 2. Acolo consuma cel mai mult si schimba pe la 2300-2500.;)
|
nu @adu...nu schimb la 3200rpm...am zis in mare, o medie...dar totusi eu am un stil de condus in oras ceva mai vioi si....nu prea ma pot dezobisnui:???:...am zis caci daca mergi ceva mai usurel, fara sprinturi rapide,mai batraneste sa zic asa undeva la 9-10 benzina si 10-11GPL,mai putin de atat nu resusec sa scot in oras...iarasi in afara cel mai putin am scos pe GPL 8-8,2...asta insemnand cam 7L benzina...
|
4 Attachment(s)
s-a curatat corpul clapeta....
am scapat si de micile fluctuatii de ralanti....si un raspuns ceva mai prompt la acceleratie... |
4 Attachment(s)
shimbat ulei+filtru....filtru aer si polen
respiram aer curat:twisted: |
:twisted: ce-ai frate m-ai facut la filtru de polen de cand nu l-ai mai schimbat..:?:
|
ingrijita masina
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning