Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EMMA (https://forum.4tuning.ro/372-emma.html)
-   -   Adunarea audiofililor (https://forum.4tuning.ro/372-emma/18465-adunarea-audiofililor.html)

ceachi 09-11-06 12:17

Re: Adunarea audiofililor

Sincer si eu daca o sa stabiliti simbata nu o sa pot sa vin ca deja aveam programata o plecare!

adiv 09-11-06 13:05

Eu vin oricand, dar prefer vineri la 6 pt ca si eu am o problema cu trezirea de dimineata :)

Swat-Cat 09-11-06 14:22

tot vineri ramane..zic eu...dupa asta merge la pescarus la alte adunarii :)
samabata e aiurea...nus dc dar asa mi se apare...si la 6 seara e aiure ca e bezna

ceachi 09-11-06 16:27

Deci ramine pe vineri la 6?

Swat-Cat 09-11-06 19:44

dap...veniti cu fanfara ca ne adunam vineri la 6.

adiv 09-11-06 21:09

Imi spuneti si mie unde exact la Casa Poporului ? In mijloc acolo ?

Multumesc !

saxo 09-11-06 21:13

Acolo in mijloc.
Asadar ramine pe miine.

ceachi 10-11-06 12:37

Ghinion nu pot sa mai vin mine fac 6 ani de casatorie si diseara la 17:30 nevastamea ma scoate in oras:sad: :sad: :sad:
Auditie placuta celor care vin!:oops: :oops: :oops:

Jailbird 10-11-06 14:59

Este azi sau nu ?

saxo 10-11-06 15:32

Eu voi fi acolo.

orlando 10-11-06 22:32

pe cand urmatoarea intalnire?:D

adiv 11-11-06 01:09

Cat mai repede sper :) Masina lui saxo suna incredibil, a fost o experienta noua pentru mine, se aude clar fiecare instrument, vocea, eu n-am mai auzit asa ceva, adevarul este ca nici n-am avut ocazia :( Nu cunosc pe nimeni cu instalatie mai serioasa in masina si in casa toata lumea pe care o cunosc are combine de-alea care nu fac mare lucru, nu se compara. Puteam sa jur ca are subwoofer :) Incredibil ce se poate face dintr-un sistem de componente.

Cam putina lume :( Sa fi fost vreo 10-20 oameni asa ar fi bine. Poate in viitor.

cls21b_EVO 12-11-06 06:14

Au fost si vremuri mai bune la intalnirile audiofililor...acum e nasol din cauza anotimpului , si bineinteles depinde de cum ii prinde intalnirea pe toti ...ocupati ...sau nu ..intelegi ?
Intradevar , eeee...cam tare masina lui saxo ...;)
Dar sa stii ca nu numai a lui este in materie de SQ , mai sunt destui la noi in Buc. , poate totusi o sa prinzi si alte masini ,pentru ca marea majoritate, axate cu adevarat, exclusiv pe SQ, se aud impresionant pentru marea majoritate a oamenilor...intradevar a lui saxo este cea mai bine pusa la punct...
Parerea mea , sunt 4 masini exclusiv SQ ale caror sisteme se aud excelent+++ cel putin din pct. meu de vedere
Saxo/Fuscobal/Radu dbDrag/Radu BabyBlue...

Deabia astept sa mai vin si eu la o intalnire ...

orlando 15-11-06 12:04

se aude ceva saptamana asta?

Swat-Cat 15-11-06 13:45

nu stiu...ideea e ca nu pre merge sa facem adunare cu 4 pesoane... :(

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning