![]() |
Re: Audi A4 B5 1.8 turbo quattro
pai ce faruri vrei sai pui?.....nu esti multumit de cum lumineaza astea?......sunetu e eva sportiv? sau ai mers pe varianta linistita?......bafta cu masinutza...
|
6 Attachment(s)
faruri vreau sa pun cele de la fk pentru ca ale mele abia mai lumineaza ceva nu prea se vede nimik cu ele sunt foarte murdare si mate deja sunetul e mai sportiv la inceput cand am pus finala nu am avut nimik pe evacuare doar finala(teava goala d la turbo pana la finala) si era foarte foarte galagioasa dar acum sunetul e k o sa fac un filmuletz cu sunetul cand apuc pun cateva poze cum arata masina si modelul de faruri care vreau...
|
arata bine masinuta:D ma bucur ca ai mai postat ca imi era dor de ea:-P:-P
Ce culoare te-ai hotarat sa faci jantele? |
jantele pentru moment vor fi alb cu negru sa vedem cum arata asa , dar posibil sa le tin asa o vreme dupa care sa le duc la polish...numai trebe stransi bani ptr ele asa ca o sa aibe d asteptat ca sunt altele prioritare...
|
3 Attachment(s)
si ca tot a venit caldura si la noi a primit si masinutza ceva....mai interesant...scuza ti calitatea pozelor
|
criminala masinutza......bafta cu ea....sa vedem si cu fustele sus.....bafta si cu farurile......si la mai multe poze...ca suntem curiosi.....si merita sa pui poze....
|
Arata BINEEE!!!
|
mersi baietzi o sa incerc zilele astea sa fac niste poze mai bune cu aparatul numai sa prind si unpic de soare si un loc mai frumos...si astept si fustele incet incet sa apara pe masina :)
|
Quote:
arata incredibil de bine masina cu jantele:shock::shock: un sfat,ce zici nu ai vrea sa incerci o folie rosie pe stopuri?cred ca ar arata foarte bine |
da exista unpic de diferenta de culoare intre aripa si usa dar se va rezolva a fost un mic incident la vopsire si de aceea e diferenta aceea ciudat e ca doar cand e umbra se vede cand e soare deloc nu se vede , stopurile vor veni schimbate de aceea nu fac nimik cu ele momentan
|
misto jantele:!::twisted:
|
Pfoai...super arata masina,eu zic sa nu ii schimbi farurile...arata foarte bine asa,eventual poti sa ii pui dayline dar pe fond crom.Spun asta pt ca masina cred ca merge pe un stil clean avand in vedere jantele pe care le-ai pus.Apropo...cat au ajuns?Sunt absolut superbe.Niste detalii despre ele?Pe PM?
Multumesc. |
Jante originale de A8, 18inch :)
|
10 Attachment(s)
ieri dimineatza de plictiseala pe la ora 5 am facut niste poze mai k...poze pe care le am promis am sa fac si ziua cand e soare si curata masina :) ca iar a plouat pe la noi :)
|
azi am trecut pe langa casa ta... si am vazut masina, arata mult mai bine in realitate.... Bravo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning