Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   o noua masina un nou proiect.golf 3 tuning. (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/181441-masina-proiect-golf-3-tuning.html)

valyh 09-12-11 10:19

Re: o noua masina un nou proiect.golf 3 tuning.

la cat de bine arata jantele alea asa, polishate, e pacat sa le strice punand vopsea pe ele :???:

cristea_rotitza 09-12-11 20:04

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4768003)
arata bine golful! sa lasi jantele asa, full polish ca arata super :twisted:

am dubii inca,totusi ma gandesc la marginea gaurilor facute culoarea masinii pt ca in mers s-ar vedea un rotund intre buza si centru jantei si pe de alta parte culoarea aia ar reflecta in buza,nu stiu
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4768024)
Asta spuneam şi eu!
Dar am cu cine să-mă-nţeleg ?? :evil: n-am!

oricum acolo e suprafata vopsibila nu ai cum sa o lasi asa crede-ma ca am incercat sa o polisez si nu merge,iti dai seama ca la cat am muncit sa le fac nu ma faceau niste gauri
Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4768129)
la cat de bine arata jantele alea asa, polishate, e pacat sa le strice punand vopsea pe ele :???:

ma gandesc ca ar da bine nu stiu:(

manu_96xls 09-12-11 20:35

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4769146)
am dubii inca,totusi ma gandesc la marginea gaurilor facute culoarea masinii pt ca in mers s-ar vedea un rotund intre buza si centru jantei si pe de alta parte culoarea aia ar reflecta in buza,nu stiu

oricum acolo e suprafata vopsibila nu ai cum sa o lasi asa crede-ma ca am incercat sa o polisez si nu merge,iti dai seama ca la cat am muncit sa le fac nu ma faceau niste gauri

Trage cāteva poze cu ele pe mașină ( de preferat și cu gume) și te ajut cu un vt;) Din ce īn ce mai frumușică, parcă ar merita și o ședință foto, nu?;)

cristea_rotitza 10-12-11 08:40

prima sedinta foto o va primi cu Jantele de taBla cand va fi zapada de min 10 cm sa inoate si sa fie Buldozer:twisted::twisted:

valyh 10-12-11 14:02

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4769146)

doar marginea aia cred ca ar merge vopsita...nu cred ca ar arata rau. eu la spite ma refeream sa le lasi asa polishate.. spor la treaba!

cristea_rotitza 10-12-11 17:20

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4770324)
doar marginea aia cred ca ar merge vopsita...nu cred ca ar arata rau. eu la spite ma refeream sa le lasi asa polishate.. spor la treaba!

spitele raman asa fara doar si poate,la gauri ma refeream,parca le-as face culoarea masinii,:???::?::!:

geo_gee2005_xxx 10-12-11 19:57

Pana acum ai lucrat de nota 10. Lasa jantele cu argintiu ca o sa arate criminal. Nu abuza de culoarea masinii si la jante caci o sa se reflecte in polish si o sa se vada buza la janta aceeasi culoare!

sau ca sa fii cu sufletul impacat fa una asa si una asa, le probezi si vezi care iti place mai mult ;)

cristea_rotitza 20-12-11 09:42

3 Attachment(s)
deocamdata am lasat jantele de vara pentru ca mai este oana atunci si m-am concentrat asupra celor de iarna ,pana le-am gasit.sunt bbs formula originale,fara lovituri ,fabricate in 2003,cu etichetele inca pe ele.7.5j toate 4.sper sa va placa ,eu personal sunt foarte incantat de ele.

cristea_rotitza 27-12-11 10:44

5 Attachment(s)
doua pozici in care se vede perla masiini si cateva pe la zapada,in drum spre statiunea ranca,la skyyyyy..

Tweety_rzw 27-12-11 12:46

Foarte bine a inceput sa arate masina ...

O singura intrebare am a fost chin sa adaptezi manerele acelea pe usi..?

Si ce model sunt ?

GJ 64 GAB 27-12-11 13:00

Ţi-am dat două flashuri . Tu urcai si eu coboram , eram cu un A6 negru!. Cum se aude toba aia... :twisted:

RZW: Uite aici ! Totul ţine de citit!

cristea_rotitza 27-12-11 20:28

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4796421)
Foarte bine a inceput sa arate masina ...

O singura intrebare am a fost chin sa adaptezi manerele acelea pe usi..?

Si ce model sunt ?

sunt d a4 scrie la pagina 11,ms de aprecieri
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4796451)
Ţi-am dat două flashuri . Tu urcai si eu coboram , eram cu un A6 negru!. Cum se aude toba aia... :twisted:

RZW: Uite aici ! Totul ţine de citit!

am obs k mi-a dat cnv flashuri dar nu stiam cn,cand ai auzit toba era cu silencer montat,iti imaginezi cum face fara:twisted::twisted::twisted:,un motor de 2.0 injectie mecanica cu toata evacuarea inox:lol::lol:

ovidiu89 28-12-11 00:02

Foarte tare si exterioru si interioru. A meritat toata munca

MadAboutGolf3 28-12-11 05:53

vad ca iti lipseste in poza capacelul de la mufa de diagnoza, da-mi un PM daca nu il ai si dupa rev. iti pun eu unu intr-un plic si ti-l trimit. numai bine si spor in continuare!

Tweety_rzw 28-12-11 15:53

Scuze , nu am citit chiar toate paginile ... m-am uitat fugitiv !

Multumesc Gj 64 GAB si cristea...nu imi fac asa ceva ca nu imi place sa copiez doar am intrebat pentru ca da foarte bine ..

All times are GMT +2. The time now is 23:55.

- Copyright 2026 4Tuning