![]() |
Re: Legala 402 m accelerare SLATINA 18 aprilie 2010
Esti suparat ca la grupa A au fost masini de 160+cp nu? ... dar nu te gandesti ca daca masina aia are 90 cp la baza aia e grupa lui ? .. ex: SYO are 90 cp la baza, ar fi trebuit sa se dea la A dar daca baiatu stie ce vrea de la masina s-a bagat la C .. Golful 5 DTE la baza din ce stiu eu e de 105cp deci grupa A, Seatul Toledo daca nu ma insel tot de 105 cp la baza e, deci grupa A si s-a bagat la B ... ce esti asa de indignat ? fiecare si-a ales grupa, ori a ramas unde ii era locul ori a urcat una sau doua grupe ..
|
@DjRainManFast cand am cerut sa nu ma dau cu el....mi s-a spus ca nu se poate...pt ca asa sunt listele!!! Dar la ei s-a putut.....
cursa s-a tinut totusi in caz ca nu ai fost atent, nu s-a "putut" nici la ei doar ca au facut'o in stilul lor o mica ironie la adresa organizatoriilor si ii mai felicit inca o data pt treaba asta si aici |
Se pare ca unii au inteles ce vreau sa spun :) citeste ce a scris ianis ingrosat...poate intelegi si tu!
|
Mda asa e cum spui tu ..
|
asta a fost si gata :P nici mie nu mi-a convenit ca am cazut cu golfu 5, dar nu va mai certati ca nu ajungeti nicaieri asa.Bafta
|
mii de multumiri dl raul lamboiu si lui sharpe pt ca m`au suportat astazi :P
|
Felicitari pentu toate masinile de la POWERCHIP!!! MBI,BYB,WRS,SIO,CMO 1.9 Tdi este in forta . Si multumim organizatorilor! :D
|
cine mai are poze si filmulete rog sa le urce in special cu cele 2 fiaturi
|
sau cu e92`u negru - Dj 89 SMY are cineva?daca da sa imi dea si mie pe pm adresa de mess sau linku
|
Quote:
|
Multumin POWERCHIP.si se pare ca daca domnul SIO nu rata plecarea eram castigatorii grupelor A,B.C !!!dar asa ne-am multumit si cu A si B ! adik BYB si MBI ! doua diesel-uri de 90cp si respectiv 105cp.!...
|
daca, poate, posibil, ar fi fost sanse... bla bla bla...
a iesit satisfacator prima cursa pe anul asta si asta din cauza ca ne-am dat de mai multe ori la incalziri si am avut si libere.. in rest nu mai comentez pt ca nu doare pe nimeni ce postam noi aici.. |
Quote:
Mansele de incalzire si liberele au fost super ok. Organizarea la grupe a fost mai grea dar poate si datorita participantilor care nu raspundeau prompt cand erau chemati. Succes in continoare |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:38. |
- Copyright 2026 4Tuning