![]() |
Re: filtru sport-intrebare
Am o intrebare prosteasca dar ma roade si poate vor s afle si altii care nu detin atatia bani ptr un filtru de aer FIRMA.Filtrele din targ haha (acum radeti)iti strica motorul ptr ca nu filtreaza si intra praf sau doar nu sunt bune ptr ca nu cresc performantele motorului?Am intrebat ptr ca sunt praf in materie de tuning si sunt o gramada ca mine HI HI .Multumesc anticipat:D
|
Quote:
dar ca sa-ti raspund: nu filtreaza calumea. performantele oricum nu cresc de la un filtru de 50 ron, abea se simte ceva cu un K&N sau Pipercross :lol: cu un filtru bun (gen astea 2 de mai sus), poti avea un mic castig, dar asta depinde de motor... tuning ieftin nu exista, mai ales nu din targuri gen Vitan. |
Sincer yo ma ocup cu preparat masini de curse... si n-am auzit ca cineva sa castige putere sau cuplu din filtru de aer
|
buna seara .. imi cer scuze ca ma bag si eu in discutie ...as vrea sa cumpar si eu un filtru sport vreau sa il pun la un motor de 1.0 va schimba in vre-un fel viata motorului sau functionarea lui . sunt dispus sa cumpar cel mai bun filtru de pe piata ..astept sfaturi.multumesc
|
de curand am luat un filtru "sport' in carcasa originala de la FK...l-am pus pe masina...parca s-ar ridica un pic mai repede in ture dar nu e diferenta fata de cel normal.poate foarte putina...intrebarea mea este acum...cu ce se curata acel filtru ca parca ar fi un pic uleios?rog pe cineva care stie sa imi spuna cum se intretine acel filtru...multumesc
|
pai daca e uleios e de bine...
din cate stiu eu la filtrele k&n kitul de curatare are un ulei cu care se da dupa. cel mai bine trimiti un mail la fk si intrebi... :P |
problema e ca nu prea ma descurc eu cu calculatoarele astea sa le dau mail si am intrebat pe la diversi comercianti ce vand piese de tuning si am ramas cu un gust acru in gura in sensul ca nu stiu frate ce vand astia...parerea mea e ca atunci cand te ocupi cu ceva trebuie sa ai habar cu ce se mananca,macar minimul de cunostinte.dar ei nu au asa ceva...imi poti explica de ce e de bine daca e uleios ca eu nu ma pricep...ma poti ajuta cumva sa afli daca stii mai bine...ti-as fi recunoscator...filtrul este sport in carcasa originala este de la FK si are codul FKLUVW001...multumesc mult de tot
|
bogmotorsport : uite de asa ceva ai tu nevoi. se poate comanda direct dupa site. ai acolo numar de telefon si detalii
http://www.*****************/standard...ts.php?id=1663 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
eu miam montat azi un filtru simota sunetul e superb paraca uraca mai bine dar nu prea vad dif de cp sau cuplu este o bora 2002 motor 1.6 74 kw 101
|
Salut,
Am si eu un Fiat Stilo 1.6 16v de 103 cp .. si vreau sa imi pun un filtru de aer sport Merita investitia? vreau doar sa stiu daca masina merge mai bine, decat cu filtru normal , Ce filtru ar trebui sa pun? , pana la ce suma se ridica filtrele bune , am vazut ceva la 1000 RON? de la K&N Astept raspunsuri , Numai bine, Cosmin |
Quote:
|
Quote:
|
sal all am un opel tigra 1.6 16v . dupa ce i am pus filtru aer sport ... nu prea m am inteles cu consumul i am pus si toba i am dat si ktalizatoru jos si gata.consuma cam 10-13 l prin oras.:sad:
|
Poate sa imi zica careva daca filtru de aer sport ar afecta debitmetru si catalizatorul???
Vreau sa imi iau un filtru sport si am stat de vb cu un mecanic care mi-a sugerat sa nu schimb filtru ca s-ar putea sa mi se buleasca debitmetru si apoi catalizatorul? va rog ajutati-ma! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning