![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
Te vazui pe Brestei acu' o ora si ceva, pe la facultatea de Sport te duceai inspre semafoarele de la Moll, feream o canalizare direct in directia ta nu cred ca ma observasi ca am alte numere :-)
|
Quote:
|
Nu e al meu, stiu masina am si poza cu ea, eu aveam "56".;) Bafta!
|
2 Attachment(s)
Si inca 2 poze de la mine:D
|
Ne aratasi curu' lu' Greku.... :shock:
|
Eu am facut poza la masina, daca Grecu s-a gasit si el pe acolo asta e alta problema, defapt e problema ta ca acolo te uitasi prima data:D
|
Frumos cielo greku,pacat totusi ca vrei sa il dai
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
La multi ani tuturor , si un an nou cat mai bun,cu bani multi si idei de modificari frumoase ptr masinile voastre !
Numai bine ! |
Mua dar toti v-ati dus la stadion pe zapada si numai eu care sunt la 2 pasi de el nu m-am dat....
hai la multi ani! |
Nice cielo,da nu sse iau astia de tine pt folie fatza?In leg cu volanul ce o am eu s`au d`astea sport gasesti la dezmembrari.De acolo am si eu.De pe opel GSI http://serve.mysmiley.net/jumping/jumping0003.gif
|
Quote:
*de la 1 ian incoace a inceput sa-mi pape banii forashu meu...schimb ulei, spalatorii din cauza sarii,amortizoare fata+flanse si benzina care s-a scumpit in ultimul hal :)) |
1 Attachment(s)
Si duzele de insignia :D
|
Acuma mai trebuie sa le pui :D Vezi ca era un mic tutorial, tot pentru Cielo, aici.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning