Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   etapele unui golf 2 catre perfectiune (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17931-etapele-golf-2-perfectiune.html)

dubmaniacks 02-08-06 10:47

Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune

Quote:

Originally Posted by Turbo110
zib3r stiu perfect ce zici , crede-ma ca nici nu vreau sa uite nimeni iti zic sincer....Geo2002 tu chiar nu citesti ce scriu ....Am SPUS destul de clar ce am avut de spus ! Zi cred ca din ce am spus reiese ca am remarcat munca depusa ....si am respectat-o.

Asa :) numa tot te`ai invartit si tot te`ai sucit si nu am INTELES :P ... asa ca BRAVO pt EMX :)

Turbo110 02-08-06 10:48

da frate bravo pt el dar mai e mult pana la perfectiune...eu cu fraza asta am avut ce am avut !

dubmaniacks 02-08-06 10:49

Quote:

da frate bravo pt el dar mai e mult pana la perfectiune...eu cu fraza asta am avut ce am avut !

uita`te si la vw golf2 in progres ... sa dai si tu cu parerea ... :)

Turbo110 02-08-06 11:25

numai am chef dediscuti mai bine nu ma mai bag

broncos emx 02-08-06 13:50

cine naibii m-a pus sa pun numele asta la topic.....se poate schimba mancati-as?ca ma ya durerea de cap....
nu e frate perfecta si poate n-o sa fie dar merge in directia cea buna....

broncos emx 02-08-06 14:00

si nu m-am laudat ca am bagat bani,am zis ca am cheltuit mult.......e o diferenta......

SHOGUN-A8 06-08-06 12:47

Quote:

nu stiu dc te a ofensat asa tare ce am zis, din moment ce am precizat cu scuzele de rigoare ...si nu imi e greata pt ca nu eu ma laud ca investesc intr-o masina decat sa ii fac o vopsea eu am preferat sa imi iau: discuri pt puntea spate , jante cu cauciucuri sa ii fac o suspensie ...o evacuare si un motor mai de doamne ajuta , spui de investit hai sa iti zic o suma 500 de E am dat numai pe motor cu cutie si anexe ....Deci crede-ma ca stiu cum e sa investesti intr-o masina ....Si golfu meu nu e facut pt curse e facut ca e PASIUNE .
Nu stiu care din noi se lauda mai mult !

OffT: Arata super masina ta...ar trebui sa faci un thread cu ea...
EMX...si a ta arata bine...chiar draguta..:)

Turbo110 07-08-06 00:29

e thread facut dar pe un alt site aici nu imi place sa fac pt ca sunt prea multi cunoscatori si imi displace sa ma cert !

broncos emx 07-08-06 10:11

Quote:

e thread facut dar pe un alt site aici nu imi place sa fac pt ca sunt prea multi cunoscatori si imi displace sa ma cert !

scuza-ne valoare,noi astia cunoscatorii nu suntem de nasu tau,esti prea tare pt noi....

Turbo110 07-08-06 12:15

bah care problema ta pana la urma ....e alegerea mea daca vreau fac daca nu nu....consider ca masina aia nu merita un thread aici pe site .....pt ca nu are ce arata ....veze-ti de perfectiunea ta si lasa-ne pe noi astia mai amarati in pace !

broncos emx 07-08-06 12:30

eu nu vb de mashina aia,cu de faptu ca tu-i vezi pe toti niste amatori si numai tu cunosti....lasa frate chestiile astea,fii si tu baiat...

Turbo110 07-08-06 13:53

sunt baiat .........si pe tine da te vad amatori....sunt aici pe site si pe forum de la inceputurile lui , si consider ca masina mea nu are ce arata , am incheiat orice disputa cu tine o zi superba iti doresc iar masini tale ii doresc multi cai ...te rog ignora-ma de acum incolo

geo2002 07-08-06 14:06

A fi pe un site de la inceputuri nu inseamna ca esti superior sau mai priceput si nici pe broncos nu-l face amator.Pana la urma toti avem ceva in comun ne iubim masinile si vrem sa le facem deosebite.Ambele voastre masini sunt frumoase in felul lor si merita toata atentia voastra.

Turbo110 07-08-06 15:04

aaaaaaaaaaaaaa va rog eu frumos ignorati-ma

Turbo110 07-08-06 15:07

http://*****************/forum/viewt...p?t=25&start=0 uite aici adresa de la situ prietenilor mei intra si vezi threadu ....

All times are GMT +2. The time now is 07:31.

- Copyright 2026 4Tuning