![]() |
Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune
Quote:
Asa :) numa tot te`ai invartit si tot te`ai sucit si nu am INTELES :P ... asa ca BRAVO pt EMX :) |
da frate bravo pt el dar mai e mult pana la perfectiune...eu cu fraza asta am avut ce am avut !
|
Quote:
uita`te si la vw golf2 in progres ... sa dai si tu cu parerea ... :) |
numai am chef dediscuti mai bine nu ma mai bag
|
cine naibii m-a pus sa pun numele asta la topic.....se poate schimba mancati-as?ca ma ya durerea de cap....
nu e frate perfecta si poate n-o sa fie dar merge in directia cea buna.... |
si nu m-am laudat ca am bagat bani,am zis ca am cheltuit mult.......e o diferenta......
|
Quote:
EMX...si a ta arata bine...chiar draguta..:) |
e thread facut dar pe un alt site aici nu imi place sa fac pt ca sunt prea multi cunoscatori si imi displace sa ma cert !
|
Quote:
|
bah care problema ta pana la urma ....e alegerea mea daca vreau fac daca nu nu....consider ca masina aia nu merita un thread aici pe site .....pt ca nu are ce arata ....veze-ti de perfectiunea ta si lasa-ne pe noi astia mai amarati in pace !
|
eu nu vb de mashina aia,cu de faptu ca tu-i vezi pe toti niste amatori si numai tu cunosti....lasa frate chestiile astea,fii si tu baiat...
|
sunt baiat .........si pe tine da te vad amatori....sunt aici pe site si pe forum de la inceputurile lui , si consider ca masina mea nu are ce arata , am incheiat orice disputa cu tine o zi superba iti doresc iar masini tale ii doresc multi cai ...te rog ignora-ma de acum incolo
|
A fi pe un site de la inceputuri nu inseamna ca esti superior sau mai priceput si nici pe broncos nu-l face amator.Pana la urma toti avem ceva in comun ne iubim masinile si vrem sa le facem deosebite.Ambele voastre masini sunt frumoase in felul lor si merita toata atentia voastra.
|
aaaaaaaaaaaaaa va rog eu frumos ignorati-ma
|
http://*****************/forum/viewt...p?t=25&start=0 uite aici adresa de la situ prietenilor mei intra si vezi threadu ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning