![]() |
Re: Maşina mea: Crazy Corsa 2000 16V GSI
Felicitari , e criminala !
|
Superba,felicitari ! A iesit o masina unica si nervoasa :twisted:
|
frumos,foarte frumos! felicitari .. acum .. asteptam s-o auzim cum toarce.
|
prea tare...ador cum ii pozitionat numarul de imatriculare pe spoilerul din spate ! respect...pentru ce-ai facut cu corsaru asta si sa nu in ultimul rand pentru ce-ai facut din acel espero (cu toate ca l-ai dezmembrat) a fost una din putinele espero care te lasa cu gura cascata ! bafta..
|
Frumoasa tare masina ta si intradevar un tuning de calitate. Abia astept sa o termini si sa iesim la plimbare (in 3).
|
Merită un Sticky mic !
|
14 Attachment(s)
Quote:
Multumesc :oops: Acel espero a fost frumos.... dar tot de la mgs auto a iesit inca o bijuterie de espero al lui jay_mgs ... asa ca abia astept sa galopam impreuna . multumesc gj gab pentru stichi ! si adaugam niste poze facute cu aparatul foto MGS auto |
Aoleu alte poze... :lol: Mi-a pierit chefu de munca pentru azi, gata :D Imi fac sange albastru cand vad masina... :twisted:
|
frumoasa rau asta mica, dar si suparata, felicitari v-a manca asfaltul , ce sa mai vorbim ca v-a afuma multe masini....
all the best |
Foarte frumoasa culoarea,si bine inteles motorul :D.Asteptam cu nerabdare finalul.Respect pentru munca depusa.
|
foarte tare asta mica :D
|
7 Attachment(s)
Am mai progresat incet dar sigur cu o executie la mare arta a lui Bau Bau Racing .. un suport custom de motor . Acum motorul sta cum vrem noi .. nu cum vrea el ... si e gata si radiatorul cu electroventilatoarele + alte maruntisuri ...
|
cred ca o sa aiba multi horspoweri masina asta
|
Salut a iesit bestial masina,dar vad ca tu din orice masina faci ceva frumos,bafta in continuare si asteptam sa vedem vicitimele.
|
A iesit super, acum ai grija de ea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning