![]() |
Re: DEZMEMBREZ BMW 324TD e30
Sau mai dus:
Fusta fata (lovita) deflector aer pt fusta de 90' Oglinda ext dreapta |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=ulie.cozmi;3209761]Dezmembrez e30 324Turbo Diesel
Totul e in regula la el,functioneaza perfect. Momentan e radiat si nu se mai poate inmatricula. Deci maine am sa fac o lista completa cu piese,dar pun si poze sa vedeti ce va mai trebuie. Deci e motorul foarte ok,2.4Td Servo Punte spate cu discuri, Interior Recaro Volan M(nu in stare impecabila) Geamuri Electrice(toate 4)-momentan retinute. Trapa electrica Oglinzi electrice. Parbriz. capote, faruri cu lupa si smiley stopuri mari(negre) aripa stanga buna evacuare buna(stock) eleron M-tech 1 buzita din aia sub bara fata canale de aer, proiectoare(sunt sparte,dar se poate schimba sticla) Salut ma intereseaza si pe mine butoanele ptr incalzire scaune ambele ,butoane deschidere geamuri 4 buc ,materialul de pe capota motor (piesele ma intereseaza doar daca sunt intr-o stare foarte buna multumesc |
[QUOTE=pepepepe;4814446]
Quote:
Din pacate nu mai este nimic din ce ai nevoie ! O zi buna. |
[QUOTE=ulie.cozmi;4814561]
Quote:
|
fusta fata de pe ursul sedan mai este?mz;)
|
Quote:
|
un grup ceva mai lung 3,xx ai pe`acolo ? si de asemenea daca te intereseaza schimb de piese?
|
Quote:
iar din pacate piese nu am nevoie ca si ursu' ce il am acuma la vanzare ma gandesc sa il dezmembrez. dak iti prezinta interesa fa-mi o oferta pe PM ! si ne intelegem |
motor 2.4 td sistemul turbo il vinzi ?
|
Quote:
am galeriile,admisie,turbo si ce mai trebuie) Da-mi un telefon si ne intelegem daca crezi ca il pot folosi. 0766278906 |
upppp pppppp...
reducere la toate piesele... sunati si ne intelegem ! |
upppp pppppp...
reducere la toate piesele... sunati si ne intelegem ! |
poti sa imi trimiti un preti pt sistemul turbo ? ( si motor ) doua preturi separate? te rog..
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning