![]() |
Re: GR 01 NVN
Quote:
Sper sa nu le schimbi ... felicitari pentru achizitie ;) si inca o data sper sa o mentii pe viitor exact cum arata acum (ma refer la elemente originale, aspect exterior si interior) . PS: si a mea are tot 50 000 km ;) (deci sunt aproximativ identice) ... Doar semnalizarile laterale vor diferi de cele de pe a mea ... Salut! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ai drepatate BrandyMPX singurul lucru ce difera sunt semnalizarile laterale...si faptul ca a mea avea electroventilator in loc de paleta de racire a radiatorului,dar proprietarul a zis ca nu functiona prea bine si a facut trecerea la paleta....bara a fost cu proiectoarele patrate ;) o sa incerc sa o tin cat mai originala
|
Quote:
Referitor la electroventilator ... si eu am tot din ala :)) elicea nu facea fata ... |
Barele de fabrică sunt calitativ mai bune pentru că plasticul nu este atāt de casant!
Au o rezistenţă mai mare la micile lovituri! Dar modelul de bară faţă cu flapsurile alea laterale (3 bucăţi) nu se potriveşte deloc cu "zāmbetul lui Iliescu". |
Quote:
|
4 Attachment(s)
am scapat ieftin de tot...pinionul ax delocu facea toata galagia,era tocit :D dar am nevoie si de segmenti,cuzineti ca sau cam topit in mersul neregulat,in rest nu a palit nimic mai important pe la motor....deci va mai trai:-Poricum nu aveam de gand sa scap de ea sub nici o forma
|
1 Attachment(s)
batrana din 95 a ramas tatei,am promis ca o voi face cand voi avea finante....eu am ramas cu cea din 99 care nu mi-a facut nici un fel de problema de cand am luat-o,face zilnic 250 km saptamanal si nu da semne ca ar avea probleme:-P
|
frumoasa daciana '99
tot naveta la B (capitala) faci? drumuri bune sa ai:lol: |
Quote:
In rest, imi place cum arata masina, bafta in continuare si la mai multi km ;) |
8 Attachment(s)
Nici nu imi vine sa cred cat a trecut de cand nu am mai postat :shock:
Modificari nu am facut la masina,doar strictul necesar,ca o folosesc zilnic si ma intalnesc des cu politie,RAR si fel de fel de controale.... Sa va mai arat si cateva poze cu ea cum arata....si ce am schimbat:semnalizari fata si laterale de origine si proiectoare care momentan nu sunt legate deoarece ma chinui sa vad cum pot pune un buton dinacela cum au cele pe injectie :-P si inca ceva,am trecut pe bixenon :-P |
o intrebare am si eu...triplele sunt facute? sau cumparate?
Chiar imi place cum arata masina,felicitari! |
Foarte interesante stopurile, Politia sau RAR-ul nu zic nimic de ele?
O toba cu iesire dubla iti mai trebuie :-P nu toba aia nasoala stock:))) |
10 Attachment(s)
Quote:
si sunt pexiglass. Quote:
as dori si o toba,dar momentan ma limitez la ce am:rolleyes2 si la interior ce am mai schimbat: -volan cum au cele pe injectie -ace ceasuri de injectie -comanda climatizare,capsule vaccumatice(dirijez caldura fara probleme) -ceas plafoniera -niste chestii ce lumineaza(licurici sau ceva de genul) -si cam toata iluminarea albastra(cu asta nu am poze momentan) -si un buton pentru proiectoare care mi-se pare foarte ciudat :rolleyes2la asta mai am de lucru |
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning