Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   GR 01 NVN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/176811-gr-01-nvn.html)

BrandyMPX 27-06-11 13:39

Re: GR 01 NVN

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 4424137)
e pe gata asta tinerica...suntem pe ultima suta de metri.asamblat faruri si ce a mai ramas prin fata,niste mici reglaje o curatare la sange si sa mergem la itp :D

Este prima masina pe care o vad in ultimii 6 ani, care este exact ca a mea ( noiembrie`98 a mea , noiembrie`99 a ta ) si care mai are inca toate elementele originale la locul lor (volanul, bordul, bandourile, bara spate, inscriptiile de pe portbagaj...etc.) .
Sper sa nu le schimbi ... felicitari pentru achizitie ;) si inca o data sper sa o mentii pe viitor exact cum arata acum (ma refer la elemente originale, aspect exterior si interior) .

PS: si a mea are tot 50 000 km ;) (deci sunt aproximativ identice) ... Doar semnalizarile laterale vor diferi de cele de pe a mea ...
Salut!

Cosmin-SNR 27-06-11 16:14

Quote:

Originally Posted by BrandyMPX (Post 4425560)
Este prima masina pe care o vad in ultimii 6 ani, care este exact ca a mea ( noiembrie`98 a mea , noiembrie`99 a ta ) si care mai are inca toate elementele originale la locul lor (volanul, bordul, bandourile, bara spate, inscriptiile de pe portbagaj...etc.) .
Sper sa nu le schimbi ... felicitari pentru achizitie ;) si inca o data sper sa o mentii pe viitor exact cum arata acum (ma refer la elemente originale, aspect exterior si interior) .

PS: si a mea are tot 50 000 km ;) (deci sunt aproximativ identice) ... Doar semnalizarile laterale vor diferi de cele de pe a mea ...
Salut!

Si bara fata poate... Ca modelul asta noiembrie '98 avea bara cum se puneau pe cele din 2000' din aia mai rotunjita.

BrandyMPX 27-06-11 16:33

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4425888)
Si bara fata poate... Ca modelul asta noiembrie '98 avea bara cum se puneau pe cele din 2000' din aia mai rotunjita.

De asta avea ;) bine eu ma refeream si la faptu` ca e lucioasa ... numai uzina mai scotea asa ... cele de cooperativa sunt mate ...

GEO GR 01 NVN 27-06-11 20:46

ai drepatate BrandyMPX singurul lucru ce difera sunt semnalizarile laterale...si faptul ca a mea avea electroventilator in loc de paleta de racire a radiatorului,dar proprietarul a zis ca nu functiona prea bine si a facut trecerea la paleta....bara a fost cu proiectoarele patrate ;) o sa incerc sa o tin cat mai originala

BrandyMPX 27-06-11 21:06

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 4426368)
ai drepatate BrandyMPX singurul lucru ce difera sunt semnalizarile laterale...si faptul ca a mea avea electroventilator in loc de paleta de racire a radiatorului,dar proprietarul a zis ca nu functiona prea bine si a facut trecerea la paleta....bara a fost cu proiectoarele patrate ;) o sa incerc sa o tin cat mai originala

Asa sa faci ... si cu bara spate ... iti spun sa nu o schimbi niciodata chiar daca s-a albit de la benzina, pentru ca e "valoroasa" , e lucioasa si asa ceva nu mai prea gasesti (daca as gasi una ieftina mi-as cumpara), plus ca daca dai de 2-3 ori cu ulei siliconic pe ea s-ar putea sa ai sansa sa o vezi si fara albitura aia in dreptul rezervorului...
Referitor la electroventilator ... si eu am tot din ala :)) elicea nu facea fata ...

andi_cimpean 27-06-11 23:50

Barele de fabrică sunt calitativ mai bune pentru că plasticul nu este atāt de casant!

Au o rezistenţă mai mare la micile lovituri!

Dar modelul de bară faţă cu flapsurile alea laterale (3 bucăţi) nu se potriveşte deloc cu "zāmbetul lui Iliescu".

BrandyMPX 28-06-11 16:22

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4426913)
Dar modelul de bară faţă cu flapsurile alea laterale (3 bucăţi) nu se potriveşte deloc cu "zāmbetul lui Iliescu".

Asta-i partea 2 ... daca masina asa a venit ... mai stiam un idiot (nu dau nume - spun doar ca e disperat/obsedat de dacii, se stie el care) care zicea ca a mea a fost lovita , de aia are combinatia de bara CN3 cu model zambet... cat de destept este de nici macar pana in ziua de azi nu s-a convins ca asa se scoteau modelele zambet in `98-`99, de abia dupa ce ne-a luat renault si si-au intrat bine in stapanire ( 2000 ) au facut barile CN4 si injectia ... nu contest (deci nu-mi sariti in cap) ca au mai existat si exceptii, cazuri in care ajungea motor injectie pe caroserii CN3 ramase pe stock (deci masina noua cu combinatii ciudate, upgrade-downgrade) sau alte "minuni" de astea...

GEO GR 01 NVN 14-07-11 19:05

4 Attachment(s)
am scapat ieftin de tot...pinionul ax delocu facea toata galagia,era tocit :D dar am nevoie si de segmenti,cuzineti ca sau cam topit in mersul neregulat,in rest nu a palit nimic mai important pe la motor....deci va mai trai:-Poricum nu aveam de gand sa scap de ea sub nici o forma

GEO GR 01 NVN 12-10-11 20:07

1 Attachment(s)
batrana din 95 a ramas tatei,am promis ca o voi face cand voi avea finante....eu am ramas cu cea din 99 care nu mi-a facut nici un fel de problema de cand am luat-o,face zilnic 250 km saptamanal si nu da semne ca ar avea probleme:-P

florin_vily 12-10-11 20:13

frumoasa daciana '99
tot naveta la B (capitala) faci?
drumuri bune sa ai:lol:

BrandyMPX 12-10-11 20:26

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 4641358)
batrana din 95 a ramas tatei,am promis ca o voi face cand voi avea finante....eu am ramas cu cea din 99 care nu mi-a facut nici un fel de problema de cand am luat-o,face zilnic 250 km saptamanal si nu da semne ca ar avea probleme:-P

Daca inca porti becurile galbene ... si nu ai vazut pe topicul lui Calin (cel cu dacia sport de AB) ... i-au luat certificatul pentru becuri galbene...
In rest, imi place cum arata masina, bafta in continuare si la mai multi km ;)

GEO GR 01 NVN 11-01-13 16:04

8 Attachment(s)
Nici nu imi vine sa cred cat a trecut de cand nu am mai postat :shock:
Modificari nu am facut la masina,doar strictul necesar,ca o folosesc zilnic si ma intalnesc des cu politie,RAR si fel de fel de controale....
Sa va mai arat si cateva poze cu ea cum arata....si ce am schimbat:semnalizari fata si laterale de origine si proiectoare care momentan nu sunt legate deoarece ma chinui sa vad cum pot pune un buton dinacela cum au cele pe injectie :-P
si inca ceva,am trecut pe bixenon :-P

ovy_geo93 12-01-13 09:25

o intrebare am si eu...triplele sunt facute? sau cumparate?
Chiar imi place cum arata masina,felicitari!

b08ygs 12-01-13 10:15

Foarte interesante stopurile, Politia sau RAR-ul nu zic nimic de ele?

O toba cu iesire dubla iti mai trebuie :-P nu toba aia nasoala stock:)))

GEO GR 01 NVN 12-01-13 16:29

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ovy_geo93 (Post 5315566)
o intrebare am si eu...triplele sunt facute? sau cumparate?
Chiar imi place cum arata masina,felicitari!

mersi frumos!triplele asa sunt cuparate de pe alt forum de ceva vreme :D
si sunt pexiglass.
Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 5315618)
Foarte interesante stopurile, Politia sau RAR-ul nu zic nimic de ele?

O toba cu iesire dubla iti mai trebuie :-P nu toba aia nasoala stock:)))

cu triplele nu prea ma afiser decat pe aici pe la mine prin zona unde este mai liniste...sincer nu am dat de cineva pana acum sa imi zica ceva de ele:-P
as dori si o toba,dar momentan ma limitez la ce am:rolleyes2

si la interior ce am mai schimbat:
-volan cum au cele pe injectie
-ace ceasuri de injectie
-comanda climatizare,capsule vaccumatice(dirijez caldura fara probleme)
-ceas plafoniera
-niste chestii ce lumineaza(licurici sau ceva de genul)
-si cam toata iluminarea albastra(cu asta nu am poze momentan)
-si un buton pentru proiectoare care mi-se pare foarte ciudat :rolleyes2la asta mai am de lucru

All times are GMT +2. The time now is 11:16.

- Copyright 2026 4Tuning