![]() |
Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca
Quote:
|
Quote:
|
salut... eu nu prea am citit tot pe aici si as vrea si eu jocul daca e gata bineinteles. ms mult:)
|
Salutari la toti ... am citit acest thread tot si astept ca si altii sa stiu daca se mai face acest joc de care multi parem incantati... bft in continuare...
|
buna initiativa voasta dar sunt sigur ca sunteti consienti ca nu o sa iasa foarte bine din cauza ca masinile facute nu sunt foarte bine realizate din punctde vedere grafic asta conteaza mai mult sau mai putin pentru unele persoane si mai este bine ca se poate juca si in retea (pe net) :twisted: multa bafta!
|
salut , ma cat mai asteptam sa faceti jocu ala?,sau ati avut ceva ambitie prima data hai ma ca caf ca asa si dupa aia nu ati mai putut face nimic la el si vati retras pe furish , spuneti o data exacta cand e gata de ex 4 8 2010 sau ceva nustiu...
|
daca are cineva de gand sa jucam in retea astept pm si poate gasim timp :twisted:
|
va rog spunetimi si mie unde pun si eu o salvare in ce folder la nfs`u asta datmi un pm
|
Quote:
|
Quote:
Da...acolo e dar ai grija sa ai bifat Show hidden files and folders ... de aici : My Computer/Tools/Folder options/View si bifezi aia ! |
Salutari la toti,se mai face jocul sau?
|
Dupa cum se vede a luat o mica(mare)pauza :) :D !
|
nici macar pe site nu mai este vre-o stire:sad:
|
Nici macar o veste !
Astept sa intre pe mess golby ! |
Pana la urma este gata jocul???Daca da sa dea cine un link ceva de unde pot sa il iau pls....:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning