![]() |
Re: CASTIGATORII DE LA TUNING SHOW!!!
Quote:
Tu ai zis ca are tuning interior! ti-am cerut argumente. n-ai avut. Te rog sa pui posturile inapoi si ale mele si a lu Andu si care au mai fost sterse. Nu mi se pare normal sa ramana doar ce va convine voua. Eu frustrat? nu cred. poate cei care au berline sunt frustrati; in momentul in care eu am zis ca nu merita acea dacie premiu si am cerut argumente (nu am jignit pe nimeni, nu am acuzat proprietarul si nici nu am zis de masina ca e cazan,nasoala sau cum vrei tu, am zis doar ca nu merita acel premiu) au sarit toti de cur in sus ca ce am cu masina. Hondare, eu te-am intrebat pe tine pe ce criteriu a luat premiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! acum se vede cine e la graditina si cine nu. eu am intrebat de 2 zile,nu mi-ai raspuns nici in momentul asta si continui sa stergi comentariile care nu-ti convin si le lasi doar pe alea unde va lauda lumea. Copilasi, va rog sa invatati sa cititi si pe urma comentati si acuzati. nu am avut nimic personal cu masina. masina aia nu mi-a facut nimic. e a 2 oara in viata mea cand o vad. proprietarul nu-l cunosc, nu stiu cine e. am avut o problema cu organizatorii care dau premiile cum vor ei. Care au avut ochi sa vada au vazut,care au avut creier sa gandeasca au gandit. Probabil ca si acest post o sa fie sters. Il am in calculator, daca dispare il pun iar. |
Quote:
si sa va fie rusini,asa,putini cati sunteti si tot va mancati ca niste hiene,intre voi :) |
Quote:
|
Quote:
In alta ordine de idei eu cred ca merit putina apreciere , maisina cum a aratat la expo , asa arata si pe strada ,cum claxoneaza la expo , claxoneaza si pe strada (fara frica) nu o coafez la expozitii , si pe strada o las ciufulita ( vezi maisnile care vineri seara erau la schimbat de jante). Si consider ca nu numai cei care dau 20ron merita sa vada ceva "frumos". Adevaratul meu targhet este pe strada , in fiecare zi ,spunand "frate ce tare" nu la romexpo de 2 ori pe an spunand "frate pot sa fac o poza cu domnisoara de pe capota ta?" Sper ca ati inteles aluzia. |
Quote:
ps: nu a fost frumos sa abuzezi de functia de moderator, ca sa ii dai Infraction lui ILY :evil::evil: Asta apropo de ceva personal cu el... Rusinica! |
va multumim tuturor celor ce aveti ceva de spus despre renault si indirect despre noi cei ce am lucrat ca masina sa ajunga deocamdata asha. Masina va mai suferi modificari, o sa mai lucram la ea, ca ea mai sunt si premiile vorbesc, or sa mai apara si altele, cine nu este multumit de premiile noastre sa faca masini mai bune ca ale noastre, nu am jurizat noi, nu am tras sfori si app nu cred ca daca sunt vreo cateva persoane ce isi dau cu presupusul ar fi bine sa si vina cu argumente clare gen <daca noi avem asta u ce ai mai bun ca noi ca sa vorbesti?> nu cred ca are rost sa mai continuati tam-tam ci mai degraba hai sa facem concret sa se vada produsele
stima |
Quote:
Daca aveai o pisica zgariata, cu niste spoilere puse de dragu de a fi, erai COOL,tuner adevarat. asa cu o pisica tipla, cine esti? :lol: E vorba de niste copii frustrati care s-au vazut si ei cu permisu in mana si cu o coaja de masina si comenteaza aici. Nu am venit la expo,dar tin sa te felicit aici pt masina ta. Arata chiar bine! ;) Sa ai grija de ea si incearca sa nu-i mai bagi in seama pe toti tastaturistii astia. |
Cred ca ar merge si premii Best 3 Old school si Best 3 new school
Cat despre motoare.. se pot face si aici 2 categorii: una de estetica motorului + alta de putere. Pentru ca sincer, e frustrant ca o masina cum este aceasta dacie care a nascut atatea polemici sa plece acasa cu un premiu si o lucrare ca a 5-aului favorit la best engine sa nu ia nimic. Practic nu a avut incadrare la eveniment... Ms Hondarul |
aicea sunt postate mai mult reprosuri decat felicitari... in fine...
Felicitari tuturor participantilor ;) |
Quote:
|
Quote:
Have a nice day |
Quote:
|
Preparatu"le, ai nota 100 de la mine
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Hondarule....ai dat explicatie lui lucian cum mi-ai dat si mie,atunci inseamna ca in anii trecuti,4tuning 2008 si 4tuning 2009 s-a dat cam aiurea premiul nu ? ca nu s-au facut nici atunci teste si dyno pt best motor....si ar fii luat oricine pt ,,furtunase'' best motor nu ?? super asa... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning