![]() |
Re: Golf 4
Quote:
|
felicitari mike, ai facut treaba buna cu masina pana acuma, sa o folosesti sanatos si fara evenimente nedorite ;)
|
9 Attachment(s)
Ms....
Intre timp am mai facut cate ceva pe la masina... In primul rand am rezolvat janta care avea o mica problema, cred ca de la o bordura... s-a indreptat plus un mic retus local la vopsea. Am vrut sa le vopsesc pe toate dar au o vopsea speciala care da un efect de crom/nichel si nu am vrut sa renunt la ea! Deaia am facut un retus acolo unde era "buba". nici nu se cunoaste. In al doilea rand mi-am adaugat la MP3-ul Blaupunkt o magazie de 10 CD-uri de asemenea Blaupunkt pe care am ascuns-o sub polita, in portbagaj. Si acum cateva poze: |
frumos....frumos...;)
a venit caldura Mike....plange saracuta dupa jante...hai cu ele, sau le mai ti un pic la naftalina? Spor la lucru in continuare, Numai bine!!! |
Cica ar trebuii sa le tin pana pe 1 martie :))
|
Quote:
pusei si eu jantele decat pe spate...dar cred ca le revopsim :( si mai am o problema la ele...trec maine seara pe la tine sa vb |
cu ce ai astupat gaura de la stergator?
|
mike golfu plange dupa o suspensie sport ii este rau de inaltime:lol:
|
Jantele de la naftalina+suspensie=love! :lol:
|
@ Grecule stii ca in garaj se pune praf pe masina... si era pacat sa merg pe vremea asta cu cauciucurile murdare....
@ Cristi gaura de la stergator am astupat-o cu silicon si urmeaza sa pun un capac din plexic... de design asa :D @ Vali sa stii ca in realitate nu se vede asa nashpa ca in poze. In poze parca e jeep. Nush in realitate e ok... adica nu chiar asa @ SAA o sa cobor masina... decat arcuri fara telescoape tari :D |
Quote:
bravo, imi place... abea astept s`o vad cu jentile :D |
Quote:
Pe langa valea rosie... mai spre calea buc... stii tu! ma bucur ca iti place... pe a ta cand o vad cu bad? :evil: :rolleyes2 |
Inseamna ca pozele inalta rau masina:lol::lol:
|
Quote:
cand m`oi angaja:-d |
Quote:
se lucreaza... 1. mi-am scos si eu in sfarsit senzorii de parcare. din vara trecuta ii tin in portbagaj de lene sa dau niste gauri in bara :D 2. am pus si un capat de toba... cred ca schimba putin aspectul :rolleyes2 3. montat jentile pe masina + schimbata culoarea etrierilor... din albastru in rosu din pacate in seara asta nu se incarca pozele la mine :(( |
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning