![]() |
Re: E36 - coupe tex
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
La ce te mai gandesti Liviu pt viitor????ceva imbunatatiri????
|
azi am schimbat uleiul la masina si cand imi era lumea mai draga s-a rupt busonul ala de la baie! era ora 17,am sunat la toti prietenii sa-i intreb daca au asa ceva si am aflat de la unul dintre prieteni nr de tel al lui Nasy[DGH]! l-am sunat sa-l intreb si pe el,era ultimul din lista si mi-a spus ca ma asteapta sa cautam daca are! acum ce m-a surprins,nu ca ar avea busonul ala vreo mare valoare,faptul ca nu mi-a cerut nimic pe el! pai ma gandeam eu dupa ce am plecat de la el ca daca ma duceam la dezmembrari ma curentau de vreo 500000 de mii,ca ce gandesc astia...''are nevoie da cat cerem noi''!! repet ca nu-i o mare valoare bosonul ala,nici 500000 mii,asa ca gest frumos m-a zapacit!! ma bucur ca mai sunt printre noi si oameni care nu vad doar bani! unul este DGH-u'!
|
one more picture..
|
1 Attachment(s)
mai veche..
|
frumos frumos... sa inteleg ca ai rezolvat cu baia de ulei, nu?:???: arata bine pisicuta, si-mi place ca o tii curata :D te-am calxonat in parcare la carrefour in dupa-masa asta, pe la vreo 7.
asfalt uscat... si fara incidente! :lol: |
valores???cum e ma low???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
trimit un fotograf la tine? vad ca tot cu poze mai vechi.. mai pe intuneric.. pai ce facem mai liviu? nu ne descurcam si noi cumva? :lol:
bafta!! |
1 Attachment(s)
Quote:
o agama :P |
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning