![]() |
Din toata palavrageala asta, tot n-am inteles cum agatza fetili(copyright Hondaru :P ) pe baietzi...nimic concret...
|
eee... ce dai ca sa-ti zic? :lol:
|
Pai spunene si noua ca poate so ivi ocazia sa ne ferim de vre`una ... :lol:
|
G-Spott poate-ti fereste Teo una dupa scafarlie ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oricum ...Eryka zi`ne si noua ! :P |
Al3xius am spus sa NE FERIM de vreo fata .. :lol:
|
Re:
Quote:
|
loool ....
eu am considerat ca este deajuns ..... mai incerc in seara asta faza .... si asha ca masina e de vanzare :D ... si pacat ca nu e a mea :( .... cam peste o luna voi incerca cu un passat :D |
Daca nu ai toba, poti sa stai si la relanti ca atragi atentia... Dar ti-am zis,numai in Iasi cred ca e valabila faza...
|
Re:
Quote:
eu asi zice ca merge oriunde ..... toate fetele-s lafel ... |
La noi sunt unele atat de proaste incat nu stiu ce masina e Skoda Octavia ...am eu pe una in clasa si a trecut unu cu o octavia mai tare prin fata liceului si facea : ETE ALA CU BMW-U CE TARE MERGE!!! MUAA CE MISTO ! ...am capiat de ras ! poate la proaste dinastea merge faza cu turatu masinii ....oricum sunt de acord cu Hondarul !
Mai e categoria cealalta de fete ...de fapt mai sunt 2 categorii : alea de intorc capul se uita si merg mai departe si categoria la care vroiam sa ajung : intorc capul cand aud motorul turat , se uita , vad marca, modelul masinii ...fac ele rpd un calcul in capsor cam cat ar fi masina...si daca trece de standardele lor stiti continuarea, daca nu ...asta e trec mai departe , se urca in taxi si bye bye ! :lol: :lol: |
eu n-am putut starni decat niste injuraturi si comentarii de genu \"vai fata ce dement e asta\" cand am dat un burn-out in intersectie la Iancului :lol:
PS: faza e ca scartzu de rotzi si fumul lasat din ele au acoperit muzica :lol: |
huh... cred k daca imi faceai asa mie... te puneam sa ma duci acasa sa imi iau camera si sa mai dai o data burn-out k sa filmez... sau poate erai mai norocos si aveam camera la mine ... dar tot te rugam sa mai faci o data burn-out :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
a venit unu cu o dacie in fatza liceului saptamana trecuta shi i-a dat un burn frumos ma zgariam pe ochi ca nu am camera la mine.
|
la aia de zicea ca octavia e BMW cre ca merge doar un claxon. nu are rost sa mai turezi motoru degeaba.
|
Sa mor de nu ma bag la o Octavia la anul... :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning