Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

Bogdan_16v 07-10-04 12:39

Din toata palavrageala asta, tot n-am inteles cum agatza fetili(copyright Hondaru :P ) pe baietzi...nimic concret...

Eryka 07-10-04 13:02

eee... ce dai ca sa-ti zic? :lol:

g-spott 07-10-04 13:04

Pai spunene si noua ca poate so ivi ocazia sa ne ferim de vre`una ... :lol:

Al3xius 07-10-04 14:24

G-Spott poate-ti fereste Teo una dupa scafarlie ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oricum ...Eryka zi`ne si noua ! :P

g-spott 07-10-04 21:35

Al3xius am spus sa NE FERIM de vreo fata .. :lol:

ffocus 09-10-04 14:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
aseara prin iasi pe la billa ... la volan la un cielo eram si cu Petey Pablo-Need 4 Speed la maxim ....... an dat gata 2 gagici ... mama ce iese treaba ;) pacat ca eram grabit ....
iese faza aia mai .. e a doua oara cand incerc prima data mi s-a facut semn ca isnebun a doua oara au luat-o la fuga pe trecerea de pietoni :D ... dai voie la gagici sa treaca si cand ajung in dreptul masinii .. turata hop in 3000 de ture ..... SATISFACTIE GARANTATA ! ;) .... Petey Pablo-Need 4 Speed si 50 Cent - In Da Club (beyonce remix) isi spun cuvantul :D

fetelor ... mie sa imi faca vreuna ashaceva .. vai doamne inseamna ca mi-am gasit femeia vitii mele :D

3000 rpm....mi se pare mie sau este cam putin :roll:

IS 18 BOG 09-10-04 15:59

loool ....
eu am considerat ca este deajuns .....

mai incerc in seara asta faza .... si asha ca masina e de vanzare :D ... si pacat ca nu e a mea :( .... cam peste o luna voi incerca cu un passat :D

Hondarul 10-10-04 03:41

Daca nu ai toba, poti sa stai si la relanti ca atragi atentia... Dar ti-am zis,numai in Iasi cred ca e valabila faza...

IS 18 BOG 10-10-04 11:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Daca nu ai toba, poti sa stai si la relanti ca atragi atentia... Dar ti-am zis,numai in Iasi cred ca e valabila faza...

pls zi dc .......

eu asi zice ca merge oriunde ..... toate fetele-s lafel ...

Al3xius 10-10-04 12:16

La noi sunt unele atat de proaste incat nu stiu ce masina e Skoda Octavia ...am eu pe una in clasa si a trecut unu cu o octavia mai tare prin fata liceului si facea : ETE ALA CU BMW-U CE TARE MERGE!!! MUAA CE MISTO ! ...am capiat de ras ! poate la proaste dinastea merge faza cu turatu masinii ....oricum sunt de acord cu Hondarul !

Mai e categoria cealalta de fete ...de fapt mai sunt 2 categorii : alea de intorc capul se uita si merg mai departe si categoria la care vroiam sa ajung : intorc capul cand aud motorul turat , se uita , vad marca, modelul masinii ...fac ele rpd un calcul in capsor cam cat ar fi masina...si daca trece de standardele lor stiti continuarea, daca nu ...asta e trec mai departe , se urca in taxi si bye bye ! :lol: :lol:

tox 11-10-04 02:43

eu n-am putut starni decat niste injuraturi si comentarii de genu \"vai fata ce dement e asta\" cand am dat un burn-out in intersectie la Iancului :lol:

PS: faza e ca scartzu de rotzi si fumul lasat din ele au acoperit muzica :lol:

Eryka 11-10-04 04:39

huh... cred k daca imi faceai asa mie... te puneam sa ma duci acasa sa imi iau camera si sa mai dai o data burn-out k sa filmez... sau poate erai mai norocos si aveam camera la mine ... dar tot te rugam sa mai faci o data burn-out :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CT-03-ART 11-10-04 09:08

a venit unu cu o dacie in fatza liceului saptamana trecuta shi i-a dat un burn frumos ma zgariam pe ochi ca nu am camera la mine.

COObra 11-10-04 09:26

la aia de zicea ca octavia e BMW cre ca merge doar un claxon. nu are rost sa mai turezi motoru degeaba.

Bogdan_16v 11-10-04 10:49

Sa mor de nu ma bag la o Octavia la anul... :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:53.

- Copyright 2026 4Tuning