![]() |
Re: E46 - By Snacks
Masina ii in lucru acuma,pe sapt viitoare ii gata :D a suferit un mic accident...si cu ocazia asta mai facem ceva modifcari. Intre timp iam facut resoftare , Am imbracat volanul in piele si nuca de la schimbator, am schimbat mansoanele de la frana de mana si schimbator, farurile leam schimbat cu unele cu lupa si xenon,am pus angel eyes SMD, Am pus bara spate de M cu 2 evacuari tip M5(urmeaza sa fac si evacuarea) Jantele BBS sau vandut...acuma rulam cu jante de iarna pe 15 :sad: La vara pun iar jantele REMOTEC A cu buza mareeeeee ,leam trimis la Ziemenz la facut,vor avea buza polishata si miezul gri carbon(cred) daca tot ii masina la reparat/vopsit ii pun si eleron tip csl si grile M in aripi. Cam astea sunt noutatiile cred...
|
7 Attachment(s)
Poze cu farurile ,bara spate(acuma are difuzorul negru) una cu ea la atelier,2 mai vechi.... o poza cu jantee remotec a ,cam asa ceva or sa arata si ale mele dar nu cu negru in mijloc.
|
fa un efort si fa-le cu negru pe mijloc ca ar arata prea misto sa nu le faci..
|
Pana cand o sa ajunga la vopsit am timp sa ma gandesc,nu stiu sigur cum sa le fac.......
|
fa-le ori negru miezu ori grey:D
|
4 Attachment(s)
Cateva poze....
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
In sfarsit am gatat...... cateva poze de sezon :-).. urmeaza maine altele mai ,,detaliate,,
|
o faci cadou de ai bagat-o sub brad??:-) frumoasa masina ta..
p.s. de la ce ''sexu 2007''?? |
Mi-am facut-o mie cadou :-P
nu am putut sami fac id cum am vrut si o iesit asta ...de mult tot vreau sa il schimb dar nu se poate :sad: |
Ce mai urmeaza sa-i faci ??
|
Quote:
|
Quote:
|
Am schimbat adresa de mail de multttt. oricum seamana cu fosta porecla si de acolo vine id-ul :-P șecsu..in fine :-)
Primul lucru ce urmeaza ii evacuarea,care sper sa o rezolv saptamana ce vine. dupa aia mai sunt multe...prima va fi suspensie reglabila,prin februarie vin jantele :D as vrea sa ii pun si stopuri cu led. Modificari mari numai am in plan deocamdata ...pana la vara....la vara vreau sai schimb motorul. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning