![]() |
Re: Duminica 14 MAI - CURSA LEGALA la Tg Jiu soldata cu o persoana decedata
Quote:
|
Quote:
apropo cei din tg jiu ce se mai aude prinn presa locala de caz??? |
Quote:
|
hmm ... si atunci cursele pt amatori cum o sa ramana ?
dak o sa itit trebuiasca licentza ... |
Quote:
Mai nou,am aflat ca unora li s-a dat posibilitatea de a se "antrena" cu o zi inainte in fata service-ului unuia din organizatori respectivul sofer nefiind convocat. |
e parca ideeile alea proaste ale mele incep sa prinda contur aaa ma refer la faptul ca se pot face antrenamente
|
da,da,da...NUMAI LA NOI IN ROMANIA E POSIBIL ASA CEVA!
si daca erau curse de carutze..trebuia sa fie MACAR o ambulanta si o masina de pompieri! oricum ...si organizatorii au fost de vina!ei in primul rand trebuiau sa asigure siguranta de care era nevoie! |
Daca o sa se interzica legalele pana la promulgarea unei legi am cam pus-o
|
nu prea cred ca pot lua o decizie asa de dura pt toata tara ca pana la urma nu suntem devina cei din cta ,buc , cv si etc etc dar sa speram ca nu se va intampla asa ceva
p.s. va mai intreb o data ce se mai stie de cazul asta baiatul e arestal organizatori ceva ziceti cei care stiti |
@sebastian am asteptat mult dupa parerea ta si.... tot am ramas ink in ceata , vreau sa aud o parere de la tine! cine e vinovat dupa parerea ta!vreau sa aud parerea ta deoarece esti p mijloc, esti si participant si si organizator!
|
1 Attachment(s)
Sper a n-a mai fost aici filmul
|
nu a mai fost dar e unu mai bun pe prima pagina
|
ba e chiar f bun filmul ca prezinta si restul parcursului, mai clarifica situatia si cad unele teorii eu initial vazand filmul de la tv am crezut ca abia incepuse traseul omul. acum insa vad ca a parcurs cu succes o parte si nu a facut nicaieri in alta parte greseli asa grave. acum chiar ca e greu de explicat cum de a facut ce a facut. vad ca s-a incadrat in rest chiar destul de strans si frana si folosea si frana de mana ca sa tina masina pe loc. acolo unde a accelerat el trebuia sa termine slalomul sau cum?
cu filmul asta nou putem acum sa evaluam din nou situatia. nu mai pare chiar asa de nepriceput cum parea in filmuletul de la tv. pare sa fi fost totusi o greseala de moment. |
parca se vede cu totul altfel situatzia ... si abilitatzile lui de sofer ...
sa ii fi ramasa blocata frana de mansa sau ceva ? |
Quote:
Ori eu nu ma xprim pe limba voastra ori tu nu ai inteles sau altii daca nu ai o explicatie... Atunci ma refeream sa raspunda adica sa dea un mesaj aici organizatorul in mod oficial cu pozitie la ce s-a intamplat, nu trageam pe cineva la raspundere. Astea sunt nuate la care merita sa fi mai atent. Chiar din cauza faptului ca ACR nu spunea nimic oficial era taraboi. Iti amintesti, nu mai conteaza bine ca s-a lamurit. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning