![]() |
Niste erori, probabil
3 Attachment(s)
Uite niste bug-uri
si mai am.... |
3 Attachment(s)
Se pare ca la drift sunt slab de tot, dupa ce am vazut pe aici (si-mi place cel mai mult).
ROSONIC, pe ce traseu ai scos cel mai mult? Viteza maxima n-am prins decat 364.74 cu RSX, mai incerc. Mai am de instalat NOS stage 3 si Weight Reduction Stage 3 Si inca un BUG, dar de data asta mi s-a intamplat chiar mie |
3 Attachment(s)
........
|
Baaaaaaa, trainer-ul ala mi-a f**** to jocul si windows-ul!!!!!! Merge sau e tzeapa???!?!?!
|
hmmm, nush, nu l-am folosit, poate ca e virusat :(
|
3 Attachment(s)
O fi fost, eu l-am scanat dar degeaba....
|
3 Attachment(s)
Masina mea preferata (dar doar la drift o folosesc)...
|
3 Attachment(s)
....
|
3 Attachment(s)
Uite ca alaltaieri seara (adik mai degraba ieri noapte...ca nu m-am dezlipit de la calculator pana pe la 4 dim) am reusit imposibilul (pt. mine) pana acum.....Se pare ca RX7 e cel mai bun la viteza maxima.
|
3 Attachment(s)
S mai am...
|
Frate, cu 1 sau 2 schimbari de viteza perfecte, nu cred sa ajungi la viteza aia... Cum faci tu ? Bagi NOS numai intr-a 6-a sau cate putin la fiecare ???
:wink: |
Perfect shift n-are prea mare importanta aici......pe bune. Decat daca vrei sa fii mereu primul.
Ajungeam la 350 la maxim 3 sferturi din lungimea traseului. Am jucat numai pe primul traseu de la Quick Race/Drag... Iar daca stai sa-i dai a 6-a si dupa aia sa fol. NOS-ul, treci linia inainte sa golesti juma' de butelie.... Nos de la a 3-a putin, a 4-a putin, a 5 in sprit-uri si a 6-a restul. Dar ce conteaza FOARTE MULT este \"aspiratia\" sau \"drafting\"-ul, adik sa stai in spatele unuia.... 2 ore in continuu, aceasi masina, acelasi traseu...totusi. |
Stai calm mah, ca nu cred io ca s-au gandit oamenii la draft... :lol: :lol: :lol:
Asa cum nici faptul ca marimea jantelor nu influenteaza viteza sau acceleratia... In NFSU, 15 este tot aia cu 21... |
1 Attachment(s)
Nu stiu cum scoateti voi vitezele si timpii aia,dar eu atat am putut sa scot maxim dintr-un Skyline full tuned la prima harta de drag din Quick race:
|
1 Attachment(s)
Uite ca m-am grabit cu comcluziile.Cam atat am reusit sa scot vit max cu un Skyline,mai mult n-am reusit cu nici o masina si am incercat din greu:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning