![]() |
Re: Chevrolet Aveo
Viteza maxima ceva ?Bafta
|
Sunt proprietaru unui chevrolet aveo sedan de culoarea alba si vreau sa spun tuturor proprietarilor de chevrolet aveo ca pe spoilerele autoturismului meu am montat un set de bandouri din cauciuc asa cum are si skoda octavia.Si vreau sa va spun ca arata bestial.Pe spate am montat sorturi de noroi de pe astra G care ii da spatelui de la aveo o forma unica,si toti vecini mei o admira.As dori sa sa ii atasez un eleronpe capota spate si sai cromez bandoul de plastic de pe capota spate,dar nimeni nu ma poate ajuta pentru a face aceasta cromare.Daca cunosti pe cineva care ma poate ajuta pentru a croma sau tuna un aveo .Daca ti-a mai facut unele imbunatatiri as dori sa stiu si eu unde se poate tuna aveo.
|
daca te uiti pe siturile din america ai sa vezi ca aveo se vinde acolo cu banda cromata si stopuri clare cu geam alb . arata super cool. asa ca daca ai putea sa iti comanzi din america o pereche de stopuri si banda cromata numai de acolo cred ca se poate .
|
ce model de xenoane merg la ea? din ce categorie? h cat? aceasta intrebare este pentru driverX
|
salut am si eu un aveo si ma intereseaza daca exista raku-ri pentru el. astept raspusuri.
|
Quote:
Ideea e ca am mers cu cineva intr-un aveo cu 200km/h...:rolleyes2 Quote:
|
[QUOTE=ovidiu.r;1228072]Eu am tras pan la 170...4 in masina...dupa 170 nu recomand...dar pana in 170 se comporta super.
Ideea e ca am mers cu cineva intr-un aveo cu 200km/h...:rolleyes2 Am ajuns pana la 160 pe drum national....eram cu mama si cu o prietena de a ei si le era frica ca ii mai dadeam....in fata era un Q7 deci aveam motiv sa apas pedala din dreapta:Do sa ies si pe autostrada si acolo ii dat blana si va zic cat se duce (Aveo 1.2 74 CP) |
Am si eu o intrebare.... Cand am luat masina in aprilie nu am avut bani de full:( si alea cu aer conditionat normal nu climatronic servodirectie veneau in 3 luni...singura varianta care venea intr-o luna era varianta Direct fara servo fara aer fara nimic cheala:(acum intrebarea: aveti idee se poate pune servo directie si aer contionat eventual climatronic?stiu ca e o gramada de bani servo directie(caseta mai ales) dar vreau sa stiu in principiu dak se poate
|
Quote:
|
Quote:
|
Decat sa o vand cu 7000 (dak ii iau si pe aia) si sa mai pun o mie si ceva de euro..as prefera 400 E doar servo-directia...montaju vreo 100-150 si ala asta ar fi doar sa nu aibe vreo buba caseta eu stiu(nu sunt mecanic chiar dak o vad nu-mi dau seama pana nu merg cu masina) Astept Sfaturi
|
Sal.
Sunt din Oradea, si as fi interesat de tuning pt. Aveo.Ma gandeam la un tuning facut de Chevy pt. ca masina mea e in garantie.Este asa ceva in Oradea? Mersi. |
Nu sunt tunninguri facute pe aveo din cate stiu eu...ca am cautat si eu...
|
[QUOTE=LeoKinG;1283656]Nu sunt tunninguri facute pe aveo din cate stiu eu...ca am cautat si eu...
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...71#post1277771 Dupa cum vezi exista si original....cam scump(dupa parerea mea :inyourfac ) dar exista |
Domnilor,va rog respectuos sa ma ajutati pentru ca doresc sa-mi achitionez un Chevrolet Aveo,4 usi,destinat strict pentru familie,folosit mai mult prin oras,iar dilema este ce motor sa fie???
Motor 1,2SOCH 8 valve sau motor 1,4DOCH 16 valve. Persoane avizate sau neavizate imi spun ca motorul de 1,2SOCH 8 valve ar fi depasit deoarece nu se mai fabrica si ca ar consuma mai mult deoarece greutatea caroseriei este mai mare. Va rog sa-mi spune-ti ce tip de motor sa-mi aleg.Va multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning