![]() |
Re: Cursa de acceleratie, Suceava, 28.05.2006
Adik ce mah! daca masina mea e stock sa nu mai vin la curse????
Oricum vreau sa te sparg dragosh cu tot cu renaultu tau!(ti dau io pi curba) |
nu inteleg de ce se spune baiatul cu a3 care si-a luat-o .... am facut 3 masini de la D si m-au facut 3 de la D si restu
oricum cursa asta m-o incurajat in anumite ipostaze ... |
Ar trebuie ca iasul cu suceava sa fie unite cum este suceava cu bacau bt dupa parerea mea ... ei sunt altfel ...
|
Quote:
Sau,de fapt,ce sa mai discutam...si masina mea e stock...am uitat,e foarte stock,de fapt la urmatoarele curse am sa rulez cu 0.4,fata de 0.65 stock...nici nu-mi vine sa cred cat de stock e masina mea...hehe... Si ar mai fi un factor ajutator in toate chestiile astea cu sprintul paralel pe 400 metri...un factor de care cortez,de exemplu,se bucura din plin,iar eu il invidiez pentru un anume potential...piesa dintre volan si scaun,aia de ce nu o ia nimeni in calcul...acum ca te-am laudat,cortez,trebuie sa fii constient ca tot te sparg pe 400 metri..:) |
Quote:
|
baietii de la iasi au folosit alt combustibil decat cel standard...de la avioane..
|
Quote:
|
Eu aveam tot motorina de la combine ... :))
|
Baietii de la Iasi au facut aia....
Baietii de la Iasi au folosit aia... Baietii de la Iasi aveau aia... Da faceti si voi aia si hai sa incheiem discutia cu daca este corect sau nu. Pana nu vor fi aceleasi posibilitati ca la o cursa de drag din USA de exemplu se va face tot asa. Ca nu stiu pe cineva care sa se uite la masina si sa spuna ca ala are cip si celalat nu are etc. Cand o sa fie aparate de cronometrat se va putea face o cronometrare la o cursa si dupa aia in functie de timpii obtinuti se va merge la urmatoarea, sau se vor face calificari si finala etc. Si pe final uitasem: Bravo baietii de la Iasi ca ati facut aia ... Trebuie sa se trezeasca si Suceava din amorteala si sa investeasca in motoare. |
Eu nu am mers cum trebuia din cauza ca nu mi-au dat astia de la aeroport kerosen sa pun in motor :D :D :D
ne vedem la urmatoarea. |
Quote:
|
Hai sa terminam cu vrajeala asta de 2 bani! parca suntem copii mici,ptr asta sunt cursele fratilor, sa fii cel mai bun de la categoria ta, fara modificari majore(alte motoare,nos, turbo,kompresor)
eu am folosit alt combustibil-era de la iasi aditivat la suceava, care e problema?????(sa moara capra vecinului), am venit acolo sa ne dam nu sa ne plimbam pe bulevard.(data viitoare pun diluant):)))) AAA si inca ceva! vad ca se revolta pe forum numai 2 -3 care probabil trebuiau sa castige, numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. |
Gata bah fratilor ... terminati ... asta este ... eu unul ma retrag .... si o sa apar pe 25 succes ...
|
Quote:
|
Vad ca sunt foarte disputate cursele de la Suceava . Cred ca la urmatoarea vine si Speedline sa va ia din cupe (poate chiar toate) .
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning