![]() |
Re: BMW M3 vs Maserati 3200GT
Ca sa fie exact cum ai zis tu, hai sa luam Opel Astra 2.0 si Alfa 147 1.6
Opel Astra : 0-100 in 7.4s Alfa 147: 0-100 in 9.6s Inainte sa te apuci sa zici ca nu conteaza numa timpu de 0-100 si ca habar n-am sa compar 2 masini, iti zic ca am ales acest timp pentru ca e usor de gasit, nu tre sa imi bat capu cu alte chestii, se formeaza o imagine clara a cursei pe sfert de mila. |
you make no sense. vorbesti de alfa romeo cand merge iar apoi de italience in general cand nu mai tine. nu ma uit ce masini aleg la top gear pentru ca aleg italience doar daca vorbim de ferrari, lamborghini, pagani, etc. uite-te la alfa romeo 147 gta spre exemplu... sa vezi parerea lui Clarkson despre alfa romeo.
si te legi aiurea de opel - sa stii ca opel este calitate ok si FIABILITATE la bani putini in timp ce la alfa romeo dupa ce treci peste design incepi sa te intrebi pe ce ti-ai cheltuit banii... lumea nu e proasta, lumea nu alege de opel din saracie - ci pentru ca e o firma care respecta clientii si le ofera 'masina multa la bani putini', si face lucru asta de zeci de ani. alfa romeo ce ne ofera? |
Quote:
|
din auzite e normal sa vorbesti, si sa tii cont si de ce spun altii. altfel ne-am lua vreo 5 tepe pe zi.
cu mana pe inima jur ca din cati proprietari de alfa am cunoscut esti singurul care lauda marca asta. ps: de wlf era vorba? nu stiam ca ii place asa mult 156-le. |
Quote:
|
din cati am cunoscut eu, nu ma indoiesc ca are fani. numai designul da multi oameni pe spate. de ce sa mint... am fost foarte aproape sa cumpar o 156 saptamana trecuta. cu inima e usor sa le alegi dar am ales sa fiu pragmatic.
|
1 Attachment(s)
deci cum am mai spus e o chestie de gust la mine sa inmplat asa: prin 2000 am mers cu un prieten pana la cineva in bacau sa imi cumpar o mashina.. acolo aveam de ales intre un e`klasse si un 525 .. am stat si mam uitat la ele eram nehotarat.. pana cand nevasta omului a deschis putin usa de la garaj ca avea nush ce treaba. atunci am vazut un far de alfa 166.. si deja era clar aia o vroiam.. baiatu nu prea vroia sa o dea, mie nu`mi ajungeau banii pt ea.. dar pana la urma am luat`o am venit cu el pana in botosani am bagat`o in garaj si mi`a luat cheia pana cand ii dau restu de bani.. in zilele alea la mine tot era de vanzare... telefon haine orice numai sa strang banii si sa iau cheia stateam noptile in garaj si ma uitam la ea. era o mashina magnifica pe atunci.. pt mine si acum e. imi place foarte mult ca este mai rara vazuta pe la noi si lumea intoarce intotdeauna capul dupa ea .. cel putin la mine in orash de cand am mashina din 2000 nu a fost niciuna.. au mai venit niste italieni dar au stat o saptamana si au plecat. am avut si probleme cu ea.. mashina era furata din intalia... de asta baiatu o tzinea ascunsa in garaj si nu prea vroia sa o dea.. dar asta e .. a fost confiscata pt jumatatae de an dar miau dat`o inapoi:) clar e ca mashina asta nu am sa o vand niciodata cu toata ca vreau anu asta sa imi iau alta mashina mias lua tot o alfa.. dar daca ar fi un cabrio in 4 locuri
|
2 Attachment(s)
Ai avut noroc ca ai recuperat masina. :) Sa nu fiu offtopic vot maserati. Doar pt faptul ca am condus delta hf , dedra hf , thema turbo si alfa 155 Q4 si am ramas impresionat de fiecare din ele. Nu pot sa-mi imaginez senzatia pe care o ai intru-un maserati.
|
Degeaba baieti tot M-Power ii baza!!
:) ma la alfa si farurile`s urate la ea! akuma sincer!!! parca nu sta bine`n capota! BMW M3 GTR - asta`i masina de spart strazile .. . si okii lumii!! |
Despre ce Alfa vorbesti tu acolo? 3200GT?
|
Quote:
|
Quote:
|
Astia sunt aia care au vazut m3 gtr in nfsmw! Asi ai volanului, foarte buni mecanici si experti in de-ale sofatului.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning