Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/171672-dacie-doua-tinerete-db-04-snr-snr-ica.html)

Cosmin-SNR 10-05-10 18:49

Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica

Acum intrebare de baraj! ce sa aiba semnalul meu de pe stanga fata?? Merge doar cel de pe spate,daca pun firul de la semnal la pozitie pe fata se aprinde dar in bord nu se aude tzac-tzac-tzac cum se aude releul de semnalizare,ce sa fie?? pe la mufe? pe la cabluri? stie cineva ce se intampla?:o

Cosmin-SNR 10-05-10 21:01

4 Attachment(s)
Salutare dragi colegi! Astazi am fost putin prin remat sa vad ce mai gasesc si eu,nu prea multe dar folositoare. Am luat asa:
-3 manivele deschidere geamuri
-3 plasticuri de la deschidere din interior
-2 manere usi modelul vechi ca cele de spate
-1 releu incarcare electronic
-2 coltare pentru bord,trebuie sa mai iau si grila,ca eu nu mai am acele manete
-2 scrumiere, dar cred ca-s de 1310 TX ca au capacul negru de plastic si carcasa de inox

Cam astea sunt,sa vedem ce mai gasesc,ca am ramas si fara $ vreau sa imi iau o pompa de benzina frantuzeasca,cu o coada diferita de astea romanesti
sa vedem ce gasim prin remat....

Cosmin-SNR 14-05-10 20:58

ce parere aveti despre achizitiile mele?? :-)

Cosmin-SNR 17-05-10 18:54

17 Attachment(s)
Am o intrebare,am schimbat acum ceva timp lamelele la stergatoare...si am impresia ca mi-au zgariat geamul,ce pot face ca sa sterg acele zgarieturi? Cumpar alt parbriz? Ca oricum venea schimbat,dar sa stiu daca exista vreun antidot....:rolleyes2 Si inca ceva! Am o problema cu semnalul stanga fata,nu se mai aprinde dintr-o data....si imi merge doar pe spate si se aprinde asa repede....daca pun firul de la semnal la becul de pozitie se aprinde dar in bord nu imi arata ca merge,adica sa se aprinda martorul verde...sa fie lampa de vina? Ca daca e ea de vina o desfac si o iau la smilgheruit pana se face oglinda :lol: cam astea sunt asa zise "micile probleme mari" :)) =))
A da si inca ceva,DACIILE au venit din fabrica cu fire trase la acel martor de stergatoare?(vezi poza) Ca eu vreau sa trag firele pana acolo,ca imi place sa imi lumineze tot bordul,mi-am facut de curand sa mearga lumina la bricheta,si de asta v-am intrebat daca aveau fire trase pana acolo...:D A da si sa vedem ce $ fac si eu saptamana asta sa imi repar tobele ca nu imi place cum se aude...au niste gauri spurcate si rasufla la toate imbinarile...asa o sa le repar le dau cu bronz iau pasta rosie coliere noi si le fac sa se auda doar capatul (finala)..AA si uitasem de primele achizitii,prima mea afacere cu Nastase Bogdan, 2 lampi mers inapoi impecabile,noi noute...si din cate am auzit de la Bogdan au fost ale lui Alpine5 Multumesc Bogdan

-Si cateva poze facute in week-end, ca doar e favorita in curte :D :) Si uitasem sa precizez ca mi-am pus bec alb la plafoniera

GEO GR 01 NVN 17-05-10 21:13

ce pot sa zic?cu electrica nu le am asa ca mai bn te duci la un electrician:sad:,cat despre parbriz se poate face fara sa il schimbi:Deu stim ceva de o solutie dar nush de care,ai face bn sa intrebi....:lol:

Cosmin-SNR 18-05-10 09:42

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 3368215)
ce pot sa zic?cu electrica nu le am asa ca mai bn te duci la un electrician:sad:,cat despre parbriz se poate face fara sa il schimbi:Deu stim ceva de o solutie dar nush de care,ai face bn sa intrebi....:lol:

Multumesc! Ma pricep la electrica,adica sunt un fel de electrician...;) am intrebat asa sa vad daca imi poate raspunde cineva mai pe scurt,sa nu mai muncesc eu atat de mult...dar sambata vedem cum se comporta vremea si intra in lucru...cu parbrizul am intrebat ca sa stiu ce sa fac ;) oricum are folia aceea din interior s-a dezlipit si a intrat aer si apa si s-a facut intr-un fel "naspa" ca sa zic asa....Multumesc mult pentru sfaturi ;);) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Old_boy 18-05-10 11:15

nu pot sa zic decat jos palaria bravo foarte frumoasa batranica mi-as fi dorit sa o vad la brasov :P

daca nu se mai aprinde un semnal si restu clipesc repede inseamna ca ai scurt iti face masa un + pe unde nu trebuie

Cosmin-SNR 18-05-10 17:31

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3369375)
nu pot sa zic decat jos palaria bravo foarte frumoasa batranica mi-as fi dorit sa o vad la brasov :P

daca nu se mai aprinde un semnal si restu clipesc repede inseamna ca ai scurt iti face masa un + pe unde nu trebuie

Multumesc mult Old_boy,as fi venit cu cea mai mare placere la brasov...dar masina mea inca nu este de aratat;) eu fac cat pot si dupa posibilitati:rolleyes2 intelegi tu ;) mai ales ca acum este si criza asta si din lipsa de bani unele lucrari ma tin in loc....:rolleyes2

In legatura cu semnalul...am mai patit asa ceva mai demult, dar am scris in posturile de mai sus si de asta am spus...ca ii facusem ceva si il reparasem ;) dar vedem,sambata cum se comporta vremea si o luam la verificari;) am citit si topicul tau si pe dacia club si pe 4Tuning.ro ma bucur ca ai scapat-o de la fiare vechi sau remat ;) am si eu una tot din 98' (o sa pun poze sa vezi cum arata) care este inca in lucrari o sa iasa o masina grozava din ea;):D in rest Multumesc si toate cele bune;)

Cosmin-SNR 18-05-10 17:41

O noua intrebare, si o noua dilema....daciile au venit din fabrica cu fire trase la martorul de stergatoare de langa maneta aceea de caldura? Intreb ca sa stiu daca ii trag sau nu ca imi place sa se aprinda tot pe bord,ca au o lumina asa calda cand se aprinde tot:joy::boogy:

Cosmin-SNR 19-05-10 07:58

Astazi este ziua mea!!!! La multi ani sa-mi traiesc! deci astazi v-a fi mai putin probabil sa scriu pe topic deoarece sunt in party:caffine::baby::mrhappy::drunk::drunk::drunk: :dance:

si uitasem ceva:)) astazi cand mi-am citit mailul am observat ca cei de la 4TUNING mi-au spus la multi ani :D:D ce tare multumesc echipa 4TUNING.RO

Schweppes 19-05-10 08:37

La multzi Ani !
Sa fi fericit si sa ai portofelu gros ca sa faci masinile si mai frumoase decat sunt ele akm !
:drunk::drunk::drunk::rockon::dance:

cristy_dacia 19-05-10 08:52

la multi ani si sa ai tot ce iti doresti dar si sanatate ;)

sandor406 19-05-10 10:23

la multi ani la multi ani!!!!;)

rob3rt0 19-05-10 13:50

La multi ani si tot ce-ti doresti sa realizezi sa ti se implineasca!

Cosmin-SNR 19-05-10 17:52

Quote:

Originally Posted by DACIA 1410 Valy Multescu (Post 3372076)
Foarte tare frate ! Chiar îmi place ! ;) Dacia 1300 e maşina calumea ! Nu BMW !
Apropo ! Am văzut că ai schimbat masca şi farurile ! Arată mult mai bine acum ;) I-ai dat înapoi aspectul ei ORIGINAL ! Felicitări ! :D 2 poze cu Dacia 1300 din 1980 şi cu emblema UAP ! Sper să-ţi placă ! Mie îmi place foarte mult ! ;) Prima poză e originală ! Restul sunt editate ! ;) Am uitat să zic: La mulţi ani COSMIN SNR !

multumesc pentru poze ;) multumesc pentru urari si multumesc pentru aprecieri ;) stiam ca v-a place cuiva munca mea ;) :D asta ma bucura cel mai mult ;) sa stii ca imi place foarte mult dacia aceea galbena,asa vreau sa iasa si a mea doar ca culoarea o sa difere ;) daca imi poti face un VT cu masina asta portocalie si cu numerele mele DB-04-SNR ar fii grozav:D multumesc salut

All times are GMT +2. The time now is 19:05.

- Copyright 2026 4Tuning