Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

LKS 27-04-06 11:10

Re: Virtual Tuning Usergroup

accept ...pe masina asta ..rezolutzia asta .....cand se termina ala cu sandrin ..incepem altu ..

da pt ce ma provoci ..ca suntem amandoi in grup ? ... :D

frost_dani 27-04-06 15:15

pai poate yo nu o sa mai fiu in grup shi mam gandit shi yo putin c crezi.....;)
k dupa c se termina pollu asta incepem shi noi...abia astept:);)

Most_Wanted 27-04-06 21:56

Ranek...apropo .....deocamdata o la moale cu provocarea din cauza ca nu mai am timp ....dar nu renunt ....te voi provoca iar ....;)

PS ...eu sunt frasu' lu GRIGO-X2 ;)

LKS 27-04-06 23:37

frost_dani ...uite cum facem ..lucram la 1600x1200 ...fara sa schimbam background`u..

frost_dani 28-04-06 14:27

bun dar dc nu vrei sa dam un resize dupa c terminam pozele k atunci am avea amandoi d castigat,c zici?;)

LKS 28-04-06 16:42

shi io de unde o sa shtiu ca tu ai dat dupa ..si nu inainte ? :D ..las` asha ...lucram la rezolutzi asta ...poate tu vei avea de cashtigat ...io n`am de ce

frost_dani 28-04-06 19:52

Quote:

Originally Posted by LKS
shi io de unde o sa shtiu ca tu ai dat dupa ..si nu inainte ? :D ..las` asha ...lucram la rezolutzi asta ...poate tu vei avea de cashtigat ...io n`am de ce

k man facem cum vrei tu...:);)

LKS 28-04-06 22:44

aaa...si modul de votare cum sa fie ? poll normal ...poll public ..sau fara poll ...doar pe comentarii ?

sandrin 29-04-06 11:40

Quote:

Originally Posted by LKS
aaa...si modul de votare cum sa fie ? poll normal ...poll public ..sau fara poll ...doar pe comentarii ?

sa fii atent cu voturile ;)

huidu4love 29-04-06 23:17

As dori din tot sufletelul meu sa il provoc pe soricelu ala cu gura mare sa vad daca te tine de o provocare daca nu stai in banca ta tu si gura ta mare.......

soricelu 29-04-06 23:19

eu va mai zic ink o data ... nu am ce sa fac battleuri cu dastia ca tine si frost . sa patzesc si eu ca sandrin ? doamne feri

soricelu 29-04-06 23:23

danutz: hai mah frate frate tie
danutz: frica

Yo Yo No 1 adrian: accepti ce scrie acolo pe link

fratzilor nu ma obligatzi sa fac ce nu vreau . V-am mai zis odata cu deastia ca voi eu nu am ce sa fac battle .. simplu .. nu intelegetzi ? stati calmi ca nu mie frica .. am participat la mai multe battleuri ca voi ... asa ca guritza

huidu4love 29-04-06 23:23

facem cu vot public si asa va fi mai bine pt amandoi ACCEPTI si ca sa nu zica lumea ca trisam

frost_dani 29-04-06 23:24

Quote:

Originally Posted by soricelu
danutz: hai mah frate frate tie
danutz: frica

Yo Yo No 1 adrian: accepti ce scrie acolo pe link

fratzilor nu ma obligatzi sa fac ce nu vreau . V-am mai zis odata cu deastia ca voi eu nu am ce sa fac battle .. simplu .. nu intelegetzi ? stati calmi ca nu mie frica .. am participat la mai multe battleuri ca voi ... asa ca guritza

da dc esti asa speriat nu ai vrea sa vezi cat de bun esti tu fata d GALATI k cluj nu cred yo k are vreo sansa in fata noastra

soricelu 29-04-06 23:26

haidatzi fratzilor ca aici nu e vorba de orase .. mai bine tac ..ca la cata minte avetzi voi .. ajung rau .. mai primesc si un ban p 4tuning q ma tot enervatzi voi

All times are GMT +2. The time now is 10:05.

- Copyright 2026 4Tuning