![]() |
Re: Virtual Tuning Usergroup
accept ...pe masina asta ..rezolutzia asta .....cand se termina ala cu sandrin ..incepem altu ..
da pt ce ma provoci ..ca suntem amandoi in grup ? ... :D |
pai poate yo nu o sa mai fiu in grup shi mam gandit shi yo putin c crezi.....;)
k dupa c se termina pollu asta incepem shi noi...abia astept:);) |
Ranek...apropo .....deocamdata o la moale cu provocarea din cauza ca nu mai am timp ....dar nu renunt ....te voi provoca iar ....;)
PS ...eu sunt frasu' lu GRIGO-X2 ;) |
frost_dani ...uite cum facem ..lucram la 1600x1200 ...fara sa schimbam background`u..
|
bun dar dc nu vrei sa dam un resize dupa c terminam pozele k atunci am avea amandoi d castigat,c zici?;)
|
shi io de unde o sa shtiu ca tu ai dat dupa ..si nu inainte ? :D ..las` asha ...lucram la rezolutzi asta ...poate tu vei avea de cashtigat ...io n`am de ce
|
Quote:
|
aaa...si modul de votare cum sa fie ? poll normal ...poll public ..sau fara poll ...doar pe comentarii ?
|
Quote:
|
As dori din tot sufletelul meu sa il provoc pe soricelu ala cu gura mare sa vad daca te tine de o provocare daca nu stai in banca ta tu si gura ta mare.......
|
eu va mai zic ink o data ... nu am ce sa fac battleuri cu dastia ca tine si frost . sa patzesc si eu ca sandrin ? doamne feri
|
danutz: hai mah frate frate tie
danutz: frica Yo Yo No 1 adrian: accepti ce scrie acolo pe link fratzilor nu ma obligatzi sa fac ce nu vreau . V-am mai zis odata cu deastia ca voi eu nu am ce sa fac battle .. simplu .. nu intelegetzi ? stati calmi ca nu mie frica .. am participat la mai multe battleuri ca voi ... asa ca guritza |
facem cu vot public si asa va fi mai bine pt amandoi ACCEPTI si ca sa nu zica lumea ca trisam
|
Quote:
|
haidatzi fratzilor ca aici nu e vorba de orase .. mai bine tac ..ca la cata minte avetzi voi .. ajung rau .. mai primesc si un ban p 4tuning q ma tot enervatzi voi
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning