![]() |
Re: B-23-RMU
1 Attachment(s)
scaunele sunt exact ca acestea... doar ca nu intr-o stare atat de buna ca si astea:P tapiteria e cam uzata.. asa ca le-am tras husele mele peste (m-am cam chinuit asa ca nu mai o dau jos pt poze)...
pt corpul meu sunt super... cand stau in spatar ma cuprinde cam jumate din corp... iar sezutul cam 6-8cm... deci.. numai bine..+ ca acum se regleaza spatarul si la al meu:D (la celalalt era bulit) |
uimestene! cu scoicile :)
|
Quote:
restul.. e can can |
:)) ai spus ca sunt scoica si eram curios :)
|
scoica.. e cam mult spus.. sa zicem ca.. au o sustinere laterala destul de buna:)
|
Quote:
|
Quote:
|
ce mai zice masina?
parca spuneai cv de suspensie,arcuri?:lol: |
ce mai zice masina?
parca spuneai cv de suspensie,arcuri?:lol: |
Quote:
|
:)) ok
bafta |
4 Attachment(s)
hop... pe faza lunga..."masca"... in poze se vede prea mult.. in realitate.. farul din centru e negru.. si nu afecteaza nici faza lunga...:P
+ bonus.. o poza cu ceata... maxim 15m in fata se vede:(( dar de la blitzt parca se vede mai departee=)) |
Quote:
|
Quote:
PS: care ai 2 balamale de capota de 1300? |
3 Attachment(s)
care ai o punte de dacie de brek "cheala" nu ma intereseaza ferodourile...
scurt pe 2.. m-am dat in zapada afanata de vreo 10 cm.. tare.. viteza.. si la un moment dat s-a terminat.. si era batatorita.. si alunecoasa ca sticla.. am uitat sa incetinesc.. + spatiu ingust de 3m(intrarea in parcarile separate).. rezultatul... se vede... si ce ma oftic ca e mai mare frumusetea afara:((( |
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning