![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
Quote:
|
mah eu am cautat dar na gasit niciunde, ar fi o chestie sa-l luam k masina clubului si sa umblam cu el al concursuri, c ziceti de ideie?
|
juana_man aici gasesti masina...https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...4_xx35588.html
|
Juana daca am avea trailer.....da vezi ca nici tu nu ai pt.tine da atunci pt.alte masini...
|
mai baieti, dar pentru a inregistra masina la concursuri nu a nevoie de certificat RAR?
|
CEAU mai imi place f mult acest topic intradevar sunt masini tati in sm pe toate deja leam vazut si poate nu ati stiut golf alb este proprietarul si al calibraului,pe mine nu ma vazut nimeni in varain august(laguna albastru cu geamuri fumurii) tinetio tot asa(eu acuma is in Portugalia)sm rules
|
demian...mc k iti place topicu :)...pakt k numai eu ma chinui sa nu-l las de pomana...de knd am plekt din sm nu tare se ocupa nimeni...oricum asteptam vara cu totii..
|
:):)...tari pozele...mai ales la logan chiar se potriveste...de kakat...:)
|
iti trebe si ceva nepasare sa ai asa numar...dupa ala chiar intoarce lumea capu :)
|
Faine poze ! Faine poze !
|
Quote:
|
ar trebui szambi,ca doar asa ii titlul threadu-lui....masinile tari din SM...sa ne mandrim si cu a ta.....
|
ok, ok ! Ma conformez !
|
2 Attachment(s)
nu stiu daca se incadreaza farte bine aici ...
dar masina e superba .... mai ales pt o dacie si se vede pe ea ca e lucrata |
da ii faina...mai ales partea din fata
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning