![]() |
de fiecare data au fost libere doar ca au durat cam 3-5 minute :lol:
|
Hai k nu e chiar un capat de tara daca e sa nu iasa pefect pe aeroport...ca vad ca se schimba subiectul principal in \"A 2a intalnire 4tuning\" :D
Strazile sunt bune :?: :evil_laug Bogdane mai stii la TM?? Daca nu ne place, ne luam jucariile si plecam...putin mai incolo :wink: :lol: |
da aici ai dreptate :lol:
|
SHA: de la intrarea in Craiova, pana la aeroport, strada e buna. Garantez! De la aeroport pana in oras - acceptabila, iar in oras, au asfaltat acum cateva luni.
|
Deci s-a stricat deja, nu? :lol:
La mine \"acceptabil\"=\"prost\" :cry: Ce distante sunt? De la intrarea in C pana la aeroport. De la aeroport pana-n C... |
drumul spre aeroport e cam naspa....de fapt cand faceti la dreapta spre aeroport...ala e aiurea in rest drumurile sunt bune ! :wink:
|
Re:
Quote:
De la intrare in Craiova pana la aeroport sunt vreo 4-5 sute de metrii, iar de la aeroport pana la intrarea propriu-zisa in oras, inca un km. PS: Al3xius - cursa nu se va tine pe pista aia tarsuita, ci pe pista principala a aeroportului. Vezi, vaco, daca n-ai venit aseara la Carlsberg? |
Re:
Quote:
P.S: pe pist aia principala pe unde *** se intra ?!?!?! :? :? :? :? |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
da ...cand vii spre Craiova ,treci de Metro si se face o strada la dreapta ... pe acolo se intra ! :wink: P.S. : asa ne alintam noi ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Al3xius: nu ma, nu se tine acolo, scuze. Se tine la noi, in spate, pe piatra cubica. Taci dracu'! Baga capu-ntre picioare si ciocu' mic! Daca esti MUUU(ie), adica VACA, taci! :P
Bogdan: da! |
Re:
Quote:
vai vai ce sa spunem....eu te intrebai de unde stiti voi ca se tine acolo ...deh nu m-a facut mama umblat asa k pe voi ! ...******** ...frumos aci la noi pe miriste la Craiova RIGHT?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
Mai conteaza cine ne-a spus ?
|
pai asa vine oricine si zice : s-a amanat cursa...nu mai e pe pista la aeroport e la Daewoo unde se fac ilegalele...exact acolo , aduceti banda sa blocam drumu ! :evil: :evil: :evil:
ce dreaq hai sa fim seriosi ... |
N-ai inteles! Nu mi-a spus un terchea-berchea, nu-i un oricine. Eu am incredere in ce-a zis... Ramane de vazut.
Florica: unde se tine, mai exact, cursa ? Pe pista principala a aeroportului sau nu? PS: oricum aeroportul din Craiova e de forma :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning