![]() |
Re: E30 - Un urs cuminte
Quote:
eu o sa incerc cu una de rechin daca gasesc, sper sa mai am si frane. |
tiganii la tigani !
|
Quote:
ca modificari doar facut filet pe tija si montata piesa care se prinde pe pedala de la servofrana e30. |
Quote:
acum stii si dc ma tiganesc atat:shock: fiindca nu vreau sa abandonez proiectul pentru o amarata de tulumba daca tot am apucat sa cumpar toate cele necesare, insa de asta n-am stiut pana acum. ms inca odata si te salut! |
Intrebare: Daca tampoanele motorului vor fi mai inalte, nu va trebui inaltata si cutia ?
Intrebare 2:Care ar fi solutia pentru a monta M50 intr-o pozitie inalta ( pentru a proteja baia de ulei ) ? |
Quote:
SiloS@1300-n-are treaba, e simpla treaba acolo la cutie... si cu tampoanele de e34 vine baia fix ca la motorul vechi, cel putin asa e in cazul meu (aveam m20 inainte) deci am fost acum si am masurat, nu am nici o sansa sa dau motorul cu 1 cm mai spre stanga indiferent ce distantier as pune (daca ridic 1 cm motorul pe stanga se da cu max 3-4mm si tot v-a atinge cand se v-a msica motorul in mers).... deci caut tulumba... |
Am o intrebare: daca iau tulumba de golf 2 se v-a potrivi pompa de frana de pe e30? Eu am si abs... si daca iau tulumba de golf2 cu pomapa de frana de glof2 cu abs se vor potrivi conductele si sitemul de infiletare ale masinii in pompa de golf2?
Si daca pun tulumba de ix o sa vina pompa si vasul in cotul de cauciuc al debitmetrului? |
Se potriveste pompa de urs pe tulumba de Golf II, nu-i nevoie sa adaptezi o pompa de Golf. Am avut si eu combinatia M50 si tulumba de Golf II, dar nu e o solutie stralucita.
Servofrana de E36 fara ABS ar fi mai usor de montat decat sistemul hidraulic de la E32, dar nu stiu daca face treaba la fel de bine (Gabi ar putea sa ne spuna). |
Quote:
|
Pedala e prea tare si franarea de la viteze mari nu e eficienta.
Nu faci nici o treaba daca o sa cauti servofrana noua pentru ca nu se gaseste decat originala. Incearca pe la cei ce dezmembreaza E36. |
Quote:
oare daca incalzesc admisia cu ceva si o deformez acolo unde e problema o crapa pasticu din care e facut admisia? |
Quote:
cautand printre ele am gasit una destul de mica(aveau si de urs si le-am comparat intre ele) pe care scria 520, ei ziceau k este de pe ceva model vechi, prinderea in 4 suruburi era k la urs,pompa k la urs, tija putin mai lunga si vasul de lichid era putin mai mic. ce ziceti, de pe ce 520 o fi?E28? am de gand sa o cumpar... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning