![]() |
Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m
Din tot ce am citit eu pe aicea un lucru este clar ca e multa lume rau voitoare ,multi care nu au nici o treaba cu tuning-ul si incearca sa isi dea cu parea , sa para mari smecheri dar , toata lumea isi dea seama ce nulitati sunt/spun !
|
Quote:
|
Intrebare s-au masurat cei 400m cu ce de catre cine?
|
asta as vrea si eu sa stiu...ptr ca am vaz cativa care au trecut pe acolo inainte de cursa...dar cred ca baiatul cu solenza albastra care a fost si pe 16 cu paintob a masurat dar nu sunt sigur...
|
uite ce iti propun mai YDT-ule.ca sa nu mai existe loc de interpretari. e ora 22 joi seara. miine la ora 19 vind masina. am luat avansul la ea.pina miine la ora 19 sa ne vedem si sa ne dam. daca pired iti dau masina.daca cistig iti iau rotile chiuloasa si turbina. e corect?da-mi pm. daca prietenii tai citesc postul ii rog frumos sa te informeze ca sa nu existe dubii.
cu deosebita CONSIDERATIE... |
@ KWx`ule eshti nebun :))
@ cata4 .. intotdeauna va fii cineva care va contesta .. ba organizarea ba publicu ba asfaltu ba vremea ba etc .. |
de cate starturi a avut parte masina, nu cred ca o sa mai conteze inca unul pt viitorul proprietar...
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
din pacate lipseste finishul ...
dar iata cursa dintre kwx si ydt |
Quote:
Quote:
"Daca..." etc.... este fara daca, regula este simpla: portiunea pe care se organizeaza cursa, este scoasa din uzul circulatiei publice. Ca atare, nimeni nu poate sa te amendeze daca nu ai numar, sau nu ai toba, sa nu ai nici macar masina inmatriculata, nu stiu de ce nu este clar asta pana acum? In afara cursei, cand si daca pleci, ajungi pe un drum public, unde trebuie sa ai toba, numar, si masina inmatriculata, etc.... asa ca intrebarea retorica nu avea nici o substanta. Cat timp esti in cursa, respecti regulamentul si traseul fixat de organizatori, nimeni nu te poate trage la raspundere. Hondaru: Te pripesti, si nu e bine ca induci lumea in eroare: Poti la cursa sa te dai fara numar si fara toba. Mariomagic lua sau nu amenda in functie de locul in care conducea masina, dar pe suprafata alocata cursei, nu avea cum sa ia amenda. In alta parte putea sa ia linistit, si nu avea nimeni de ce sa i-o plateasca. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
marti si iese miercuri. Oricum ma dadeam si pe masina ca nu mi-e frica. Pacat ca o dai ca ne dadeam miercuri cu cea mai mare placere. Bafta in continuare! Iar filmul este irelevant,nu se vede finish-ul. |
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning