![]() |
Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
Ma fratilor topicul asta l-am deschis special pt Golfisti! am propus ideea unei intalniri !! S-au bagat altii si au transformat-o in intalnire VW! si apoi dupa iN VW FEST!!!!!!!!!!! Asta e ideea ca acum s-au combinat lucrurile cu cei de pe forumul 4 tuning care vor avea un adevarat VW FEST cu premii plm filmari etc!!! regret ziua cand am propus! poate reusim sa facem in viitor o intalnire simpla VW!!! VW FEST! plm betmen betmen
|
10 Attachment(s)
va arat si eu o mica si simpla creatie a golfuletzului meu :):):)
|
felicitari pt golf.moama ce......gume ai p spate!
vrem sa vedem INTERIORU :D:D:D:D:D lasa-ne uimiti de muzik din el pt k 100% ai ce arata ,sau? |
Quote:
fata.....195x45x14...aici mai am mici probleme pana nu gasesc minim 215 cu 45 nu fata :):):) partea de muzica in cateva zile se finalizeaza....aceea e floare la ureche si eu fiind instalator |
frumoase jucarii .. le vedem la vw fest ?
|
mai fratilor!!!anu trecut a fost full de showuri anu asta e f sarac in prezentari si concursuri de orice gen :(:(:( asta e adevaru...oradea noastra sta drepti si asteapta un show dar in zadar...intradevar e greu de organizat dar merita ;)
|
4 Attachment(s)
un golf facut la noi
|
hmmm nu vreau sa fiu rau dar daca imi permiti cateva obtiuni ti le voi spune daca imi cer parerea doar sa nu te jignesc ok ;)
|
hmmmm dragutz! niste stopuri mai performante si ar fii OK! cat l-a costata pe proprietar toata treaba asta?????
|
Quote:
si-a permis tipul sa puna xenon pe el si o sa ramana el cu stopurile astea? |
Quote:
|
5 Attachment(s)
mi-am pus si semnale clear fumurii.. de la FK...
inca putina joaca si au rezultat: o cheie briceag :D si un backlight pe rosu, cu leduri, prin butoane, grila de caldura, si altele. n-am destule poze... |
3 Attachment(s)
acum desi nu-i gata pot sa-mi arat si eu mashina aici,lasand laoparte jantele pe 13 care le voi scimba cat de repede posibil,ce pareri aveti.....
|
of ce inseamna vopseaua proaspata... e superba :-)
|
ai vazut si tu prin ce-a trecut.....vopseaua e cireasa de pe tort:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning