![]() |
Re: Intalnire cu posesorii de BMW si nu numai..
Quote:
|
atat mai lipsea. Umblu cu bomba dupa mine ;)
|
Quote:
|
bomba atomica. De acuma nu mai vii cu ea la intalniri :-P Mai stii - poate mai sunt scurgeri si cum lumea mai fumeaza.. ne aranjam o calatorie fara intoarcere :lol:
|
Quote:
O sa aparem la stiri ca singurii pasionati de masini ce s-au intalnit in aer, meserie, nu? Apropo, cum i-am zis prietenei tale in seara asta, eu nu vin Duminica, defapt, nu mai ies sambata si duminica pana nu-l dau si asa mai am 3 saptamani. :D |
Ok - respect decizia :D Multa Bafta sa fie! ;)
pentru cei interesati si care au 2 ore libere: http://bimmerfans.files.wordpress.co...meet_07_08.png cu o mica mentiune: Cei de la NSR nu mai ajung maine la intalnire - se duc pana la Vatra Dornei pentru Cursa Acceleratie de pe Aerodromul Floreni :-P |
Gata si intalniea din acest weekend. Cum a fost, cine a fost, unde am fost aflati de pe blog 8)
POZE + FILME :lol: Multumesc celor care si-au facut aparitia! :D |
Gata concediile? :-)
Daca raspunsul este unul afirmativ (ca si in cazul meu) atunci este un prim pas spre o potentiala participare la intalnirea BMW Club Iasi de duminica aceasta 8) ce trebuie sa retii: ora 16 - Parcarea Motel Bucium. Flyer: http://students.info.uaic.ro/~emilia...Meet_04_09.png alte detalii gasiti pe site :-) |
Duminica vin si eu:-) Acum nu imi mai expira numerele. M-am uitat de pe acum si imi expira pe 12. Asa ca pot veni si abia astept. Care ar trebui sa fie conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a primi un stiker cu bmw?
|
Bun asa. Ne auzim duminica!;)
Referitor la conditii: sa avem pe stock macar un sticker si sa ai la tine 5 lei :lol: |
Quote:
|
momentan nu.. cum se mai aduna mai multe comenzi - promitem sa le onoram cel mai prompt cu putinta :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning