Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Zile de nastere! (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1661-zile-nastere.html)

Jeff 14-03-05 22:12

Postez aici ca sa va scutesc de tastat. Cine va dori sa ma felicite mai incolo, o va putea face personal la cheful care va avea loc la Berini, la casa lui Ova, 28 km de Timisoara spre Sacosu Turcesc, pe undeva... Am incercat sa fac harta jpeg dar Autoroute-ul meu nu contine localitatea, asa ca ne vom intalni gramada si vom merge grup organizat. Treaba se intampla sambata, 26 martie seara si se intinde pana duminica dimineata, optional (Ova garanteaza locuri de dormit). Toata lumea e invitata, biensur.
Va astept, si fara replyuri gratuite.

Jeff 20-03-05 21:12

Si v-as ruga sa va anuntati aici cei care NU puteti veni, din diferite motive. Ceilalti consider ca vor veni, si ma supar pentru neprezentarea lor :evil:

Jeff 22-03-05 21:51

Change of plans: cheful va avea loc la \"casa de chefuri\" a lui Mihai, din Mehala (strada Viilor or something). Am decis asta din motive bineintemeiate: va fi mai comod cu organizarea, cu transportul fiecaruia, cu flexibilitatea in toate cele (no offence Ova, multumesc pentru oferta oricum, you are the man :wink: ).
Deci: astept toata trupa sambata 26 martie la dixtractie :twisted:

cioli17 22-03-05 22:04

OMULE < casa nu e libera ... de unde tragi concluzii dastea ? sau asa stiam cel putin :? :shock:

Jeff 22-03-05 22:33

E libera. Ramane cum am stabilit :wink:

Corse 23-03-05 09:01

Jeff, iti urez La Multi Ani, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

Jeff 23-03-05 09:52

Re:

Mersi Corse. Sa-nteleg ca nu vii la chef? :arrow:

Quote:

Originally Posted by \"Jeff\"
Postez aici ca sa va scutesc de tastat. Cine va dori sa ma felicite, o va putea face personal la chef... si fara replyuri gratuite.

cioli17 23-03-05 10:23

Re:

Quote:

Mersi Corse. Sa-nteleg ca nu vii la chef? :arrow:

Quote:

Postez aici ca sa va scutesc de tastat. Cine va dori sa ma felicite, o va putea face personal la chef... si fara replyuri gratuite.

ba ma vine vine , stai linistit :wink: :roll:

Speedy 23-03-05 12:51

Laaaaaa Muuulti ANiiiiiii !!!! Jeff :wink: :wink: :wink: :wink: :!:

florin_cars 24-03-05 11:50

paharu' sus Jeff :D si La Multi Ani si NU te mai crede batran ca noi tot la mai multi ani o sa iti uram oricum :P

Jeff 24-03-05 12:55

Sunteti draguti... :nospam:

Øvi 24-03-05 21:30

Eu iti urez aici La multi ani si multa fericire , din pacate nu pot veni sambata :(

Distractie placuta si toate cele bune!

Jeff 24-03-05 21:56

Mersi Ovi, las ca recuperam :wink:

florin_cars 02-05-05 23:44

Invitatie pentru toti prietenii si cunoscutii RR, sambata 7 Mai la sat la Ova,
sa citez pe cineva care din pacate nu ma va onora cu prezentza:
Quote:

cheful care va avea loc la Berini, la casa lui Ova, 28 km de Timisoara spre Sacosu Turcesc, pe undeva...
deci toata lumea e invitata dar mai am nevoie de unele ajutoare..de ex instalatia de sonorizare.. :cry: HELPPP
cum preferati de pe-acuma sa shtiu, merem de cu ziua pt ceva fumigene :flamed: sau seara :?:

Va Astept k de nuuu... :boxing: altceva nu zic :P

florin_cars 03-05-05 22:51

se pare ca unii au alte planuri pt sambata, deci va rog anuntati-ma cei care nu puteti veni sa stiu ce asi sa mai scot din maneca :P si eventual sa putem schimba locatia...

All times are GMT +2. The time now is 05:22.

- Copyright 2026 4Tuning