![]() |
Re: Nah ca Trabant nu era ! E akuma!
hai sa ma bag si eu in seama, ca sunt oarecum mare fan.
- la ce pret se invarte un trabant in stare relativ buna? - cu piesele de schimb care e miscarea? se mai gasesc prin magazine specializate? se mai gasesc piese noi? doar la dezmembrari? trebuie improvizat/adaptat totul de la alte masini? nu se mai gasesc deloc? |
Quote:
|
Quote:
-piese inca se mai gasesc si pe la magazine si pe la domni care mai merg la unguri si se ocupa de trabant wartburg si un pic din skodele vechi... piesele noi sunt foarte rare mai ales cele de la "nemtia" doar daca mai gasesti vreun motor printr`un pod, beci sau cine stie ce debara uitate :) cele mai multe se aduc de la unguri, la partea de motor mai toate sunt reconditionate! |
prea frumoasa...imi place cum arata din fata...are asa un ''angry look'':lol:
ps: bafta imi place mult!! mi se pare unu dintre cele mai reusie trabanturi:-P |
4 Attachment(s)
Trebuia sa o patesc si eu o data si iata ca s`a intamplat! Am botit Trabi... S`a intamplat cu un logan aveam viteza amandoi si pe jos era zapada afanata si dedesubt gheata... veneam fata in fata pe o straduta ingusta... eu am zis ca se fereste cel cu loganu si el la randu lui o crezut ca ma feresc eu si in ultimul moment ne`am trezit botiti! Iata si poze :| Asta s`a intamplat pe 22 dec dar scriu tocmai acum pt ca nu am avut cand!
|
Hai ma Stefane, ce i-ai facut... :(...
|
aripa noua..far nou...poate si capota...si neaparat vopsea dak schimbi aripa...alti bani alta distractie:(...bafta cu el...sper sa nu te lasi si sa-l faci iar;)
|
intr`adevar am de schimbat aripa, far, semnalizare... capota nu pt ca nu e crapata ci doar cadru metalic de dedesubt stramb. bineinteles ca vopsit frumos cum era inainte :) si nu, nu ma las doar pt acest mic accident, adica nu ma las deloc :d
|
frumoasa creatie....chiar imi place....is oleak de bani bagati...da la cum arata ii trebe un sunet mai frumos de alt motor....dak as avea trabant as pune roolbar pe el...pt orice eventualitate.....cam cat la % e facut din carton sau din ce e el facut...
|
Quote:
|
da ...aici sau nustiu unde zicea cnv...ca ar fi cat de cat rezistent...dak e din tabla ma rog nustiu cat o fi de rezistent...eu as zice sal consolidezi putin ca e pt siguranta ta...zic eu....
|
Quote:
|
da nu ziceam neaparat de accidentu asta...in general e cea mai slabuta masina..si dak il faci rapid tre sal faci sa si reziste....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
stai linistit aleyx_oltcit ca e mult mai rezistent decat multe masini din perioada sa daca vrei sa te convingi cauta pe youtube trabant crash test si o sa vezi ! in legatura cu trabi il voi face dar mai peste 2 sapt pt ca am niste treaba si omul care mi`l face deasemenea! am luat faruri mai smechere ca cele vechi, aripa si semnal in total a fost 155 lei !
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning